Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Shots Toys Silky Pieni Anustappi var 1

Shots Toys Silky Pieni Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Shots Toys Silky Pieni Anustappi on upea, pienikokoinen anustappi, joka sopii hyvin ensikertalaisille anaalistimulaatiosta kiinnostuneille.

Anustappi on muotoilultaan keilamainen, joten se on helppo asettaa paikalleen. Se on valmistettu pehmeästä, taipuisasta silikonista, joka tuntuu miellyttävältä käytössä.

Tapin pohja toimii imukuppina, joten sen avulla tappia voi käyttää myös ilman käsiä. Lisäksi imukuppi toimii stopperina pitäen tapin visusti paikallaan käytön aikana, jolloin sitä on täysin turvallista käyttää.

Suosittelemme käyttämään vesipohjaista anaaliliukuvoidetta Shots Toys Silky -anustapin kanssa, sillä anus ei liukastu luonnostaan.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Butt plug pieni
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on pieni mutta tehokas pyllypistoke. Työskentelemme hitaasti kohti anaaliseksiä, ja tämä on todella hyvä siihen tarkoitukseen. Vaimoni saa sen yhä paremmin ja paremmin sisään, ja olemme puhuneet siitä, että päivitämme pian keskikokoiseen. Se on pehmeä ja liukuu hyvin voiteluaineen kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful