Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Shots Toys Twizzle Trigger Maxi Vibraattori var 1

Shots Toys Twizzle Trigger Maxi Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Shots Toys Twizzle Trigger Maxi Vibraattori värisee tehokkaasti ja erittäin stimuloivasti.

Vibraattorin pää on joustava ja sitä voi taivuttaa kaikkiin suuntiin, joten sen avulla stimuloit helposti haluamiasi alueita. Pää on myös uritettu, jotta se tuntuu entistäkin nautinnollisemmalta.

Twizzle Trigger on kokoonsa nähden tehokas ja voit valita sen 12 erilaisesta värinärytmistä, joita ohjaat helposti kahvassa olevilla painikkeilla. Kahvaan syttyvistä valoista näet mikä värinäasetus on kulloinkin käytössä.

Vibraattori on vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa. Vibraattori toimii 4 x AA-paristolla, jotka saat pakkauksen mukana.

Twizzle Trigger on valmistettu ABS-muovista ja sen pää on päällystetty pehmeällä materiaalilla. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Suuri vastine rahalle
Anonymous - 13. mar. 2024
Kokeilimme kumppanini kanssa tätä pientä juttua suurella menestyksellä. Muutaman minuutin kuluttua hän saavutti voimakkaimman orgasmin, jonka hän oli koskaan saanut... Muutaman kerran jälkeen hän saavutti hallitsemattoman ruiskuorgasmin... Materiaali vaikuttaa hieman halvalta/muovimaiselta... Vaikka siinä sanotaan, että se on vedenpitävä, emme ottaisi riskiä... Pistoke, johon asetat paristot, ei vaikuta vakaalta, ja olisi sääli rikkoa se Värähtelyt ovat erittäin voimakkaita - niin voimakkaita, että emme suosittele tätä tuotetta tytölle, joka on uusi vibraattorimaailmassa... Sinun täytyy olla melko kokenut, jotta voit käsitellä niitä. Voimakkaat värähtelyt tekevät tuotteesta myös hieman meluisan, mutta se on sen arvoista. Koska ohjelmia on 12, mikä tuntuu hieman ylimitoitetulta, se saa vain 3 tähteä toiminnassa... Ensimmäiset 3 ohjelmaa olisivat riittäneet Kaiken kaikkiaan fantastinen tapaus halvalla rahalla, joka tarjoaa nautintoa erittäin korkealla tasolla...
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful