Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sincerely Peace Vibe Klitorisvibraattori var 1

Sincerely Peace Vibe Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sincerely Peace Vibe Klitorisvibraattori tarjoilee orgasmeja ultrasöpössä pakkauksessa. Se nousi kuuluisuuteen, kun itse Kourtney Kardashian mainitsi sen blogissaan.

Tehokas vibraattori välittää stimulaation kahteen taipuisaan pupunkorvaan. Niitä voi säätää ja taivuttaa oman mielesi mukaan.

Anna tuntoherkälle klitoriksellesi sen ansaitsemaa huomiota rymisevillä värinäasetuksilla, joita on tarjolla 3 tason ja 7 rytmin verran. Jokaisella asetuksella on oma värinsä, joka loistaa vibraattorin pohjassa antaen leikeille hauskan vivahteen.

Voit myös muuttaa kylpyhetken nautintomatkaksi, sillä vibraattori on täysin vesitiivis. Sen kätevä muotoilu mahdollistaa monien erogeenisten alueiden stimuloinnin, joten voi lähteä sen kanssa tutkimusmatkalle omalle tai kumppanisi vartalolle.

Sincerely Peace Vibe Klitorisvibraattori on päällystetty silkinpehmeällä silikonilla ja se ladataan helposti mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Luottotuote
Karoline - 9. oct. 2022
Tämän parempaa klitoriskiihotinta ei löydy! Orgasmiin ei montaa minuuttia vaadita.
Iloinen ja tyytyväinen :)
KathrineOO - 8. nov. 2019
Tämä on toinen koskaan ostamani klitorisvibraattori, ja olen todella tyytyväinen ostokseeni. Värinä on voimakasta, ja on sekä hauskaa että mukavaa pystyä taittamaan sen kahta vartta. Olen kertonut kumppanilleni, että ostin sen, mutta emme ole vielä käyttäneet sitä yhdessä. Mutta odotamme sitä molemmat innolla :)
0
Suosikki!
Anonymous - 4. jan. 2022
Se on myös minun hyvä vibraattorini laatikossa. Muotoilu on upea, pehmeä ja taipuisa. Se on aina se, joka kulkee mukanani matkoilla. Suhteellisen hiljainen ja hyvät värähtelyt. Se lähettää minut aina kuuhun?
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful