TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Anaalisuihku var 1

Sinful Anaalisuihku

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Sinfulin tehokkaan ja pehmeän anaalisuihkun avulla puhdistaudut helposti anaalinautintoja varten. Se on mainio apuväline jokaiselle, jota kiinnostaa peppuleikit ja ‑seksi.

Huuhtele anuksen alue puhtaaksi anaalisuihkun avulla ennen leikkien alkua, niin sinun on helpompaa rentoutua ja antautua ihanille tuntemuksille.

Puristettavan pumppuosan avulla sen sisään voi imeä vettä ja suihkuttaa ulos perusteellista puhdistusta varten. Kapea suutin tekee käytöstä helppoa ja miellyttävää.

Vinkki! Sivele pieni määrä vesipohjaista liukuvoidetta suuttimeen, jolloin se liukuu hyvin sisään. Suuttimen voi irrottaa puhdistamista varten, ja anaalisuihku tuleekin puhdistaa huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful