TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Black-X Rabbit Vibraattori var 1

Sinful Black-X Rabbit Vibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Sinful Black-X Rabbit -vibraattori on versio Sinkkuelämää-sarjastakin tutusta pupuvibraattorista.

Tehokas ja tyylikäs Rabbit-vibraattori stimuloi klitoristasi pupunkorvillaan samalla kun sen varsi kiihottaa sinua sisältäpäin, ja sen aikaansaamat orgasmit ovat syviä ja voimakkaita.

Vibraattorin varren sisällä on kaksi rivillistä helmiä, jotka pyörivät molempiin suuntiin hieroen emätintä todella nautinnollisesti. Helmiä voi pyörittää kuudella eri vauhtitasolla pehmeästä varsin tehokkaaseen. Vibraattorin varressa on pitkä, jäniksen muotoinen klitoriskiihotin, joka värisee erittäin tehokkaasti stimuloiden klitorista. Kiihottimen kuusi värinätasoa tarjoavat mm. aaltoilevia ja työnteleviä rytmejä tasaisen värinän lisäksi.

Voit nauttia varren ja pupuvibraattorin värinöistä ja liikkeistä joko samanaikaisesti tai erikseen. Tehokas stimulaatio ja monet eri nopeustoiminnot tekevät tämän Rabbit-vibraattorin käytöstä hyvin miellyttävää.

Suosittelemme, että käytät vesipohjaista liukuvoidetta vibraattoreiden kanssa, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen. Lelun puhdistamiseen voit käyttää Sinfulin omaa puhdistussuihketta.

Sinful Black-X Rabbit -vibraattori toimii neljällä AA-paristolla, jotka myydään erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Märkä nautinto
Sain tällä ensimmäisen ruiskuorgasmin ja toimi tosi hyvin eri tehoilla niin sai säädettyä juuri sopivaksi. Aivan fantastinen lelu jota voi käyttää yksin tai yhd... Lue lisää
Aria - 21. jan. 2019

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful