Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful 5-Speed Bullet Klitorisvibraattori var 1

Sinful 5-Speed Bullet Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Maltillisen kokoinen mutta tehokas Sinful 5-Speed Bullet Klitorisvibraattori on erinomainen valinta ensimmäiseksi vibraattoriksi.

Vaikka Sinful 5-Speed Bullet on maltillinen kooltaan, on se silti käytössä varsin kiihottava ja nautinnollinen. Voit käyttää sitä itsetyydytykseen tai yhdessä kumppanisi kanssa osana esileikkiä tai yhdyntää.

Voit valita klitorisvibraattorin viidestä eri värinätasosta mieleisesi, ja säädät niitä helposti vibraattorin pohjassa olevalla painikkeella. Pienikokoinen vibraattori mahtuu vaikka käsilaukkuun, joten se on näppärä ottaa matkalle mukaan.

Täysin ftalaatiton klitorisvibraattori on valmistettu samettisella silikonilla päällystetystä ABS-muovista, joka kohdistaa värinän hyvin ja tuntuu samalla miellyttävältä ihoa vasten. Se on pituudeltaan 8,8 cm ja halkaisijaltaan 1,6 cm.

Vibraattori toimii 1 x AAA-paristolla, joka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Nautintoa
LuckyMe - 4. feb. 2020
Ekakertalaiselle oli mielenkiintoista kokeilla ja tyytyväinen valintaani. Tästä olen saannut useasti jo nautintoa ja orgasmia. Yksin on hauskempi vibraattori lelulla!
Kätevä, pieni ja tehokas
Ekakertalainen - 7. sep. 2018
Ei paljon sormea isompi, helppokäyttöinen ja huomaamattoman pieni, mutta erittäin tehokas ainakin näin ensikertalaiselle! Pidän!
5 VAIHEEN RAKETTI
UHN - 28. dec. 2019
5 suurta tähteä; 5 nopeutta; siemensyöksyn (orgasmin) takuu ... sekä miehelle että naiselle
0
Ei minulle
T - 6. dec. 2018
En voi olla täysin sopusoinnussa sen kanssa – on viisi ohjelmaa, jotka tekevät paljon erilaisia asioita, ja ohjelma, joka "vain menee" kuudennella vaihteella. Olen tottunut portaattomaan, joten en ole tämän fani.
0
Uuh uuh uuh
MedicalSecretary - 29. aug. 2018
Harjoittelu, värinä-äänet ja -tunteet, sitä täytyy pitää kädessä, todella voimakas, mutta vaikeaa saada orgasmi. Tietysti se on myös halpa ja ehkä sitten on.
0
Tehokkaat nopeat värähtelyt
Anonymous - 13. mar. 2024
Olin aluksi hyvin skeptinen, kun sain sen viime vuoden kalenterista, mutta se on luultavasti paras kaikista siinä olevista tuotteista. Pieni mutta erittäin tehokas, pieni miinus siitä, että se pitää hieman ääntä ja on hieman pieni. Olisi täydellinen, jos se olisi ehkä kaksi kertaa leveämpi. Muuten erittäin tyytyväinen ja erittäin tyytyväinen kumppani!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Super vahva kokoonsa nähden !
Anonymous - 13. mar. 2024
Hauska pieni vibraattori, todella jännittävät värähtelyt, jotka sopivat nänneihin sekä reisien sisäpuolelle ja klitorikseen. Saan viihtyisiä orgasmeja jatkuvasta voimakkaammasta värähtelystä, mutta kiihdyn ihmeellisesti, kun käytän kuvioita erogeenisille vyöhykkeilleni. Erittäin suositeltava kaikille, jotka haluavat hauskan asian helpottamaan orgasmia tai stimuloimaan ilkikurisella tavalla!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Sekä hyviä että vähemmän hyviä.
Anonymous - 13. mar. 2024
Pidän sinfulls bulletista, jossa on aa-patteri. Paljon parempi tällainen paristo kuin 3 kpl LR44, jota pieni luoti käyttää. Pidin "tavallisista" värähtelyistä ja toivoisin, että heillä olisi enemmän eri vaiheita värähtelyn voimakkuuden valitsemiseksi. En pitänyt lainkaan "nykivämmistä" ja sykkivämmistä värähtelyvalinnoista. Haluaisin mieluummin nähdä, että nämä poistetaan ja korvataan säännöllisen värähtelyn eri nopeuksilla.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Se oli hyvä
Anonymous - 2. mar. 2022
Tyttö rakasti sitä
Konekäännös sivustolta sinful.se
Muutama perusohjelma
Anonymous - 13. mar. 2024
On melko matala taajuus ja erittäin voimakas taajuus, ja sitten on paljon ohjelmia, joiden nopeus ja voimakkuus vaihtelevat. Mutta sillä on vaikea "työstää" nautintoa tavallisilla värähtelyillä, koska se on joko kaikki tai ei mitään. Mutta kun se on voimakas niin hitto. Pieni ja hyvä, toimii hyvin yhdynnän aikana olematta tunkeutumisen tiellä. Olisin halunnut enemmän perustärinää, mutta muuten on joka kerta rahan arvoinen.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful