Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful BumBum Pieni Silikoninen Anustappi var 1

Sinful BumBum Pieni Silikoninen Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Etsitkö täydellistä anustappia aloittelijalle?

Sinful BumBum Pieni Silikoninen Anustappi on oivallinen valinta, sillä se on ergonomisesti muotoiltu ja sen sisään asetettava pituus on vain 7,5 cm.

Tapin ruusunnuppua muistuttava muotoilu ja pyöristetty kärki mahdollistavat miellyttävän ja helpon käytön myös pitempien leikkien aikana.

Tapin pohjassa on leveä stopperi, joka asettuu muotoilunsa vuoksi mukavasti pakaroiden väliin ja pitää tapin tukevasti paikoillaan. Leveä stopperi on kätevä myös tappia poistaessa, sillä siitä saa kunnollisen otteen.

Anustappi on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, jonka pehmeä pinta kätkee sisäänsä juuri sopivan jämäkkyyden, jotta tapin stimulaatio osuu nautinnollisesti oikeisiin kohtiin.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä aloittelijalle, ei liian suuri
Er - 24. jan. 2022
Laadukas ja miellyttävä materiaali. Vähän liian pienehkö, rajummassa menossa luiskahtaa helposti pois paikaltaan. Kannan muoto hyvä, menee kyllä kokoa suurempi heti kokeiluun.
Jatkoon!
Aloittelija - 27. apr. 2021
Ensikertalaiselle hyvä, sopivan pieni ja tuntui miellyttävältä. Ensin tutustuin itsekseni, mutta heti seuraavalla kerralla poikaystävän kanssa, hauska lisämauste seksiin. Ei pidä käyttää liian usein että jännitys ja kiinnostus säilyy. Suosittelen!
Ready to go further!
Meg - 9. nov. 2020
I chose to use it as my first plug, I wasn't sure if I will like it. Now I know I do and I am curious to move to some more fancy products. This is good size for start, silicone quality is ok, base is wide and safe.
Sopii
Heppu - 2. nov. 2020
Sopivan pieni vaimon kokemattomaan peppuun, itselleni turhan pieni
Vahva suositus
That Dude - 20. oct. 2020
Puolisolle lahjaksi, joka vastikään on innostunut peppuhommista. Erittäin mukava ja miellyttäävä pinta, ja muotoilu sellainen että ainakin voihkinnasta päätellen tästä taisi tulla puolison lempilelu, oli kuulemma miellyttävän muotoinen ja liukui helposti sisään. Muotoilunsa ja pintansa ansiosta helppo puhdistaa.
BumBum
Mr Smooth - 25. apr. 2020
Olen "Neitsyt" Peffahommissa. Ostin ensin tekomunan, omani mittaisen. Liian raju peli. Nyt ostin liian laimean, ei pysy pyllyssä. Hakemalla löytyy, oli halpa kokeilu. Opitaan!
Mukavakäyttöinen anustappi
A - 13. sep. 2019
Helppo käyttää ja puhdistaa. Miellyttävä materiaali ja huolellinen viimeistely, ei saumoja tms. Kiva yhdessä muiden lelujen kanssa soololeikkeihin! Myös poikaystävä oli tästä tuotteesta kovin innoissaan. Stopperin muotoilu on ainakin itselleni mainio, mukavampi käyttää kuin muut vastaavat. Sopivan kokoinen aloittelijalle!
Aloittelijalle parasta
Pariskunta - 1. sep. 2019
Aloittelevalle pariskunnalle nappivalinta. Tuo kivasti säpinää ja uutta tunnetta touhuihin
Lisämaustetta petipuuhiin
Jenni - 11. sep. 2018
Pieni ja jämäkkä anustappi sopii hyvin aloittelijoiden petipuuhiin. Sopii käytettäväksi niin yksinään kuin kumppaninkin kanssa.
Tuhat nuorta aurinkoa
metsä69 - 18. jul. 2017
Sinful BumBum anustappi tuotti sekä minulle että kumppanilleni valtavia nautinnon tunteita. Tuotetta oli niin helppo käyttää, ettemme voi kertakaikkiaan lopettaa sen käyttöä. Anustappi on mukana kaikissa arkipäivän toiminnoissamme ja siitä on tullut osa perhettämme. En tiennyt ennen tämän anaalitapin käyttöä, että voin saada orgasmin pyllyn kautta, mutta kumppanini käsissä tulin tuhannen nuoren auringon voimalla. Anustapin koko oli juuri sopiva, ja kahvan ansiosta se oli helppo ja nopea sujauttaa nautinnon lähteille. Kiitos tästä kuuluu Sinful BumBumille, jonka käyttöä aiomme ehdottomasti jatkaa. Harkitsemme jo isomman anustapin ostamista, mutta pienempikin säilyy vakiovarusteenamme!
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful