Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja var 1

Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Vie anaalileikkisi uusiin ulottuvuuksiin Sinful Curved Värisevän Eturauhashierojan avulla, joka tarjoaa todella intensiivisiä orgasmeja.

Sen ergonomisesti kaartuva muotoilu osuu eturauhaselle täydellisesti vieden sinut räjähtävään kliimaksiin alta aikayksikön. Vibraattorin pitkä stopperiosa stimuloi myös välilihan aluetta nautinnollisesti.

Irrotettavassa bullet-vibraattorissa on viisi tehokasta värinäasetusta. Sinful Curved on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa.

Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja on valmistettu pehmeästä silikonista. Se toimii 1 x AAA-paristolla, joka on hankittava erikseen. Huomioithan, että paristokotelossa olevaa muovia ja paperia ei tule poistaa paristonvaihdon yhteydessä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ei pysy
Habbo - 3. aug. 2022
Ei pysy sisällä vaikka mitä tekee. En tiedä olenko anatomisesti väärän mallinen tälle kiihottimelle. Orgasmia en ole tällä vielä muutaman käyttö kerran aikana saanut. Materiaali on aivan huippu. Ja värinä vaihtoehdot ovat hyviä.
Yllätys!!!
Amar20 - 14. mar. 2022
On mennyt kymmeniä vuosia hukkaan. En uskonut että miehiltä löytyy g-piste.. tilasin tämän härvelin ja ajattelin ettei paljon maksa ja tuleepahan kokeiltua!! Jonkun aikaa käytin, tuntui hyvältä.. en uskonut että muuta seuraa.. ..Sitten se alkoi tulla.... aivan ihana ennenkokematon orgasmi, VOI TAIVAS!! Kyllä voin suositella ja jopa kehoittaa kokeilemaan, kyllä kannattaa!! Hyvä laite aloittelijalle!!! Minä harkitsen jo kalliimman kokeilua...
Ihan käytännöllinen vehje
PerseArska - 1. feb. 2022
Ei mitenkään erikoinen, kesti ainakin pari kertaa ja nyt jäänyt vain käyttämättä. Syy todennäköisesti käyttäjässä eikä suristimessa.
Vihdoin
Jou - 8. dec. 2021
Tämä on se juttu. Olen kokeillut useita eturauha/anaalivibroja ja tämä on ainut joka osuu just siihen kohtaan minne pitää. Värinät on monta kertaa voimakkaammat kuin muissa laitteissa. Se on tarpeeksi pitkä, hyvä laatu ja pehmeä. Toisissa on ollut vibra lähinnä välilihan kohdalla. Tässä se silti on itse sisäänlaitettavassa osassa joka on +. Miinusta saa sillä että jos makoilee ja jalat nostaa niin ei pysy sisällä, mutta on siihen myös keinot miten sen saa pysymään. Suosittelen kyllä.
Hintansa arvoinen
Mies28 - 28. nov. 2021
Odotukset tuotetta kohtaan oli kovat joka aiheutti ensimmäisellä käyttökerralla pienen pettymyksen. Mitään ilman käsiä orgasmia tällä en ole onnistunut saamaan tai edes päässyt lähelle mutta parin käyttökerran jälkeen siitä on saanut mukavaa buustia leikkeihin. Värinä voisi olla omaan makuun kovempi mutta se näiden hinnat alkaen mallien heikkous kai onkin joten jos pidät rajusta värinästä suosittelen ottamaan astetta kalliimman hierojan.
Fantastinen tuote!
Jesper - 3. apr. 2019
Olemme leikkineet aiemminkin anaalileluilla ja nauttineet siitä suuresti. MUTTA tämä tuote saa miehen aivan ennenkokemattomiin nautintohuippuihin. Se osuu juuri oikeaan kohtaan, joka tuntuu koko kropassa. Erityisesti värinän vaihtelu on aivan fantastista. Tämä avulla sain ensimmäistä kertaa ilman että penikseen edes koskettiin. Lisäpisteitä myös materiaaleista sun muista, mutta ne ovat tietenkin kunnossa kun kyse on Sinfulin tuotteesta.
Laadukkasti huonon mallinen
Savi - 12. mar. 2019
Sopivan pituinen, paksuinen ja jämäkkä, että tuntuisi sopivasti eturauhasessa, mutta muotoilun takia ei pysy, ainakaan minulla, paikallaan. Pullahtaa koko ajan ulos. Materiaali tuntuu hyvältä ja värinä kivalta ja on melko hiljainen. Muuten hyvä, mutta ei pysy paikoillaan
Ei vaikutusta
Nimetön - 6. apr. 2021
Sain juuri tänään omani ja istuin 45 minuuttia yrittämässä ja kokeillen kaikkea, eikä sillä ollut mitään vaikutusta minuun ollenkaan. Niin suuri pettymys täällä.
0
Hyvä värinä, mutta saattaa pudota hieman
PP - 10. nov. 2020
Käytän sitä poikaystävälläni, ja hän pitää värinästä, sen materiaalista ja tunnusta, mutta se saattaa pudota hieman käytön aikana, joten sitä piti vähän pitää paikallaan. Värähtelyä oli vähän vaikea hallita, kun se oli vain painike, mutta muuten ok.
0
Kurja
F - 28. jun. 2020
Haihtuu itsestään.
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful