Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Deluxe Höyhenkutitin Gold Edition var 1

Sinful Deluxe Höyhenkutitin Gold Edition

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Ylellinen, musta Sinful Deluxe Höyhenkutitin Gold Edition on koristeltu kullanvärisillä yksityiskohdilla. Se sopii kiihottavaan esileikkiin ja kinkyihin aistileikkeihin.

Kuljeta höyheniä kumppanisi kehoa pitkin aistillisin liikkein. Tunne, kuinka lämpötila kohoaa, kun lähestyt hänen kaikkein tuntoherkimpiä alueitaan.

Höyhenkutitin koostuu monista hienonhienoista, pehmeistä höyhenistä, jotka tuntuvat todella miellyttäviltä ihoa vasten. Käsikahva on valmistettu akryylistä ja istuu hyvin käteen.

Kokeile höyhenkutitinta silmänaamion ja sidontavälineiden kanssa osana aistileikkejä. Näin kumppanisi ei voi aavistaa, mistä kohdasta aiot hyväillä häntä seuraavaksi.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tehty nautittavaksi
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on ihana tapaus, joka kutittaa hyvin. Ainoa asia, joka estää sinua tässä, on luovuus. Tämä on tehty herkullista nautintoa ja esileikkiä varten.
Konekäännös sivustolta sinful.no
teurasta se
Anonymous - 12. nov. 2020
Annoin sen kumppanilleni lahjaksi, hän rakasti sitä heti. Juuri oikea määrä pehmeyttä ja herkkyyttä, tuntuu mukavalta kutinan sijaan.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hieman pieni, mutta mukava ja pehmeä.
Anonymous - 10. sep. 2020
Se on odotettua pienempi, mutta se on mukava ja pehmeä ja tuntuu hyvältä. Poikaystäväni ei aluksi oikein ymmärtänyt, mutta vakuuttui nopeasti siitä, miten hauskaa sillä on leikkiä ;)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful