TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Double Geishakuulat var 1

Sinful Double Geishakuulat

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Sinful Double Geishakuulat ovat erinomainen valinta lantionpohjan lihasten harjoittamiseen hieman kokeneemmalle käyttäjälle. Kaikki naiset hyötyvät lantionpohjan lihasten harjoittamisesta, sillä se parantaa tuntoherkkyyttä ja helpottaa orgasmin saamista. Vahvemmat lihakset estävät tehokkaasti virtsankarkailua ja auttavat palautumista synnytyksen jälkeen.

Sinful Double Geishakuulat ovat painavammat ja pienikokoisemmat kuin useimmat geishakuulat, joten niitä on vaikeampi pitää paikallaan. Siksi ne sopivat erityisen hyvin naisille, jotka ovat jo harjoitelleet kevyemmillä ja isokokoisemmilla kuulilla, ja kaipaavat uusia haasteita.

Kuulien asettaminen paikalleen helpottuu, jos käytät niiden kanssa tipan Sinfulin vesipohjaista liukuvoidetta. Työnnä kuulat paikalleen yksi kerrallaan ja jännitä lihakset niiden ympärillä. Pidä niitä jännittyneinä hetken aikaa ja sitten rentouta ne. Toista harjoituksia n. viiden minuutin ajan. Voit tehdä harjoitukset ensin makuuasennossa, jolloin kuulat on helpompi pitää sisällä.

Kuulissa kiinni olevalla narulla on helppo vetää kuulat ulos. Käytön jälkeen puhdista ne lämpimällä vedellä ja Sinfulin omalla seksilelun puhdistussuihkeella.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful