Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Double Geishakuulat var 1

Sinful Double Geishakuulat

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sinful Double Geishakuulat ovat erinomainen valinta lantionpohjan lihasten harjoittamiseen hieman kokeneemmalle käyttäjälle. Kaikki naiset hyötyvät lantionpohjan lihasten harjoittamisesta, sillä se parantaa tuntoherkkyyttä ja helpottaa orgasmin saamista. Vahvemmat lihakset estävät tehokkaasti virtsankarkailua ja auttavat palautumista synnytyksen jälkeen.

Sinful Double Geishakuulat ovat painavammat ja pienikokoisemmat kuin useimmat geishakuulat, joten niitä on vaikeampi pitää paikallaan. Siksi ne sopivat erityisen hyvin naisille, jotka ovat jo harjoitelleet kevyemmillä ja isokokoisemmilla kuulilla, ja kaipaavat uusia haasteita.

Kuulien asettaminen paikalleen helpottuu, jos käytät niiden kanssa tipan Sinfulin vesipohjaista liukuvoidetta. Työnnä kuulat paikalleen yksi kerrallaan ja jännitä lihakset niiden ympärillä. Pidä niitä jännittyneinä hetken aikaa ja sitten rentouta ne. Toista harjoituksia n. viiden minuutin ajan. Voit tehdä harjoitukset ensin makuuasennossa, jolloin kuulat on helpompi pitää sisällä.

Kuulissa kiinni olevalla narulla on helppo vetää kuulat ulos. Käytön jälkeen puhdista ne lämpimällä vedellä ja Sinfulin omalla seksilelun puhdistussuihkeella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erittäin onnellinen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Minusta nämä olivat täydellisiä pieneksi lämmittelyksi seksiä varten. Ne tuntuvat ilkikurisilta, kun niitä käyttää, ja niiden levennys näkyy tuskin housujen läpi. On myös kiihottavaa laittaa klitoriksen päälle ja käyttää farkkujen kanssa tai jotain. Ne ovat aika raskaat, mutta jos olet vähän tiukka, se toimii hyvin. Muut, jotka painavat vähemmän, minun ei tarvitse työskennellä pitääkseni ne paikallaan. Helppo puhdistaa ja niissä on mukava pinta. Todella positiivisesti yllättynyt!!!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Seksielämän täydentäminen
Anonymous - 8. jul. 2018
En enää koskaan haluaisi elää ilman pallejani. Mikä lisä seksielämääni. Tämä on toinen parini puristuspalloja ja minun on sanottava, että olen erittäin tyytyväinen tuotteen painoon, materiaaliin ja kokoon. Helppo hoitaa ja helppo käyttää. Jos olet edellä esim. synnytyksen jälkeen, suosittelen kokeilemaan ensin yhtä, jolla on pienempi paino todella hyvän kokemuksen saamiseksi. Ne eivät anna aivan samaa kiihottavaa tunnetta kuin pari, jossa on löysät pallot sisällä, mutta paino tarkoittaa, että sinun on työskenneltävä kovemmin, ja jos käytät niitä ennen seksiä, huomasin, että tunsit paljon enemmän tunkeutumisen aikana jälkeenpäin. Yksi vinkki on pyytää kumppaniasi vetämään ne ulos todella hitaasti samalla kun stimuloit klitorista ;) Erittäin suositeltava +++++
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Materiaalin laatu on hyvä. Helppo puhdistaa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Herkullinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Hoitaa erittäin hyvin
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Raskaat pallot
Anonymous - 13. mar. 2024
Kuten tekstissä on kuvattu, nämä pallot painavat paljon enemmän kuin mitä löysin mistään muualta. Niitä on vaikea pitää pystyssä, kun on löysä, mutta olen varma, että niillä on suuri vaikutus, mitä useammin niitä käyttää!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Super
Anonymous - 13. mar. 2024
Olemme erittäin tyytyväisiä tähän tuotteeseen! Loistava lantionpohjan harjoitteluun, mutta myös loistava lelu tuhmiin esileikkeihin ;)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Kaksinkertaiset lantionpohjan pallot
Anonymous - 13. mar. 2024
Ei mitään kehumista
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful