Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Elegant Keskikokoinen Lasinen Anustappi var 1

Sinful Elegant Keskikokoinen Lasinen Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos olet kiinnostunut ottamaan seuraavan askeleen anaalistimulaation nautinnollisessa maailmassa, keskikokoinen Sinful Elegant -anustappi tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia leikkeihin.

Sileäpintainen lasinen anustappi stimuloi anusta sekä sisä- että ulkopuolelta. Voit käyttää sitä osana kiihottavaa esileikkiä tai seksin aikana vahvistaaksesi kliimaksia.

Elegantti, kaarevasti muotoiltu anustappi on valmistettu karkaistusta lasista, ja sitä voi lämmittää tai viilentää ennen käyttöä upottamalla sen halutunlämpöiseen veteen. Lämpötilan muuttaminen tuo kiihottavan lisän leikkeihin. Tarkista lämpötilan sopivuus kuitenkin esim. käsivarren ihoa vasten ennen kuin viet tuotteen intiimialueille.

Anustappi on helppo laittaa sisään. Sen halkaisija on 4 cm ja pituus 13,3 cm, josta 11 cm on sisään asetettavaa. Tapissa on myös stopperi, joten se on täysin turvallinen anaalikäyttöön. Suosittelemme käyttämään tapin kanssa anaaliliukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kaikki Sinfulin lasituotteet on valmistettu käsin, joten niiden koossa ja muodossa voi esiintyä pientä vaihtelua - luvassa on siis ainutlaatuinen tuote joka kerta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Massiivinen, sileä, raskas, hieman kömpelö, mutta hintansa arvoinen
Hunajapupu - 2. jan. 2020
Tietysti lasinen anustappi ei taivu millimetriäkään, ja tämä saa sinut hieman syttymään, sillä tunnet jotain kovaa ja jäykkää tässä koossa. Toisaalta lasi liukuu valtavan helposti, joten pienellä määrällä liukuvoidetta se liukuu nopeasti sisään halkaisijastaan huolimatta – ja jos sinulla on kumppani, joka johtaa taistelua, se tuntuu sulavalta ja pirulliselta. Kuten muut kirjoittavat, koko tekee siitä raskaan. Ensinnäkin se tuntuu sinänsä erittäin ihanalta. Huonona puolena on kuitenkin se, että se saattaa liukua uudelleen ulos painon takia, jos painovoima niin haluaa. Kaksi kerrosta ei aina pysty pidättelemään sitä, mikä tekee siitä hieman kömpelön. Siinä on kuitenkin superhieno muotoilu ja se on hintansa arvoinen! PS. Milloin se tulee suurena versiona? ;)
0
Ihana kokemus
simone - 27. apr. 2019
Ostimme tämän kotikäyttöön tehdäksemme tavallisesta anaaliseksistä hieman tuhmempaa. Olemme erittäin tyytyväisiä kokemukseen. Tämä läpinäkyvä lasitulppa oli aluksi hieman pelottava. Lisäksi ajattelin, että tuote tuntuu enemmän, koska se on hieman raskaampi käyttää seksin aikana. Suosittelemme tätä kaikille uteliaille pariskunnille.
0
Ihana täyteläinen
Anaalista nauttija - 12. jul. 2018
Tämä tappi on hämmästyttävä. Se on mukavan täyteläinen ja täyttää sinut hyvin, ja osuu myös eturauhaseen hieman. Se on hieman raskasta, mutta minulle se vain lisää nautintoa.
0
tyylikäs muotoilu
Scoop - 18. aug. 2017
Tyylikäs muotoilu on kuitenkin erittäin raskas
0
Upea ja mukava
Hannah - 24. mar. 2021
Poikaystäväni rakastaa sitä. Lasi on mielettömän kiva. On outoa, että lasi voi tuntua niin intensiiviseltä.
0
Tulppa ei pysy kiinni!
Anonymous - 13. mar. 2024
Rakastan lasitulpan tunnetta peffassani, mutta tulppa ei pysy kiinni, vaan se vain liukuu ulos koko ajan. Jos tulppa ei olisi ollut niin paksu pohjasta, sulkijalihas olisi pystynyt puristamaan hieman paremmin, ja silloin se olisi pysynyt hieman paremmin kiinni.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Odotettua suurempi
Anonymous - 13. mar. 2024
Mutta se toimi, se oli jännittävää!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Erittäin hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Pidän siitä kovasti ?
Konekäännös sivustolta sinful.se
Seksikäs
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä muotoinen pistoke, helppo käyttää, koska se on muotoiltu niin, että se liukuu sujuvasti sisään! Ainoa negatiivinen asia on, että se tulee hieman liian liukkaaksi voiteluaineen kanssa, joten sillä on taipumus tulla ulos.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Erittäin hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
10/10 suosittelisin
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful