Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Get Started Aloittelijan Anaalipakkaus var 1

Sinful Get Started Aloittelijan Anaalipakkaus

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos olet utelias kokeilemaan anaalistimulaatiota, Sinfulin Get Started -pakkaus on pääsylippusi täydelliseen ensikokemukseen. Se sisältää perusteellisen oppaan ja kaiken mitä tarvitset, jotta voit rentoutua ja ottaa vastaan uusia nautinnollisia tuntemuksia avoimin mielin.

Löydät pakkauksesta anaalisuihkun perusteellista puhdistautumista varten, anuksen rentoutusgeelin helpottamaan jännitystä, anaaliliukuvoiteen antamaan luistoa, pienen stimuloivan anustapin ja yksityiskohtaisen, englanninkielisen A-Z -oppaan.

Kaikki pakkauksen tuotteet on valmistettu vartaloystävällisistä materiaaleista ja ne ovat kooltaan täydellisiä aloittelijoille. Voit tutustua niihin joko itseksesi tai yhdessä kumppanin kanssa.

Vinkki! Kun olet valmis siirtymään syvemmälle anaalinautintojen maailmaan, tutustu Sinful Next Step -anaalipakkaukseen, joka tarjoaa astetta monipuolisempia kokemuksia.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Lisämauste
Neiti - 25. sep. 2022
Tällä on hyvä aloittaa, partnerikin oli positiivisesti yllättynyt. Sopivan koko ja voiteet toimii, ehkä vähän jäykkä. En kadu, jää käyttöön.
Aloittelijalle hyvä
KK - 7. feb. 2022
Tosi kiva setti. Aika pienet pullot vaan, ei riitä kauaa.
Hyvä aloituspakkaus
Ez - 9. jan. 2018
Tosi hyvä aloituspakkaus! Suihkeen kanssa pitää olla tarkkana että tulee oikeeseen paikkaan, muuten ei auta. Suihke on tosi hyvä!
Hieno aloitus.
Her - 21. apr. 2021
Loistava tuote. Kumppanini ja minä olemme käyttäneet sitä useita kertoja. Anustappi ei kuitenkaan ole ollut tarpeeksi suuri minulle. Poikaystäväni ja minä haluamme kokeilla täyttä anaaliyhdyntää, joten haluan kokeilla toista laatikoista. Tämä tuote on hyvin valmistettu ja uskomattoman hellävarainen. Olen todella yllättynyt kuinka mukavaa se oli.
0
Täydellinen aloitussarja
Hans Willy - 10. mar. 2021
Ostin setin itselleni ja se oli juuri sitä mitä tarvitsin tutustuakseni anaaliseksiin. Pian en pysty vain antamaan, vaan myös vastaanottamaan. Anustapista tulee kuitenkin nopeasti liian pieni - mutta se on positiivinen haittapuoli
0
Fantastinen aloitus
CFG - 7. feb. 2021
Kumppanini ja minä olemme molemmat uusia "anaalimaailmassa", ja tämän setin tilaaminen oli erittäin jännittävää. Todella hieno pakkaus - tuotteet näyttävät niin kutsuvilta! Olen todella iloinen suihkeesta, koska anaalileikin "puhdistava puoli" on minulle niin tärkeä - sen on ehdottomasti oltava kunnossa! Ja niin se onkin, kun tämä on käytössä. Siinä on myös hyvä pieni koko, joten sitä voi kantaa käsilaukussa tai vastaavassa. Anustappi oli hyvä muutamalla ensimmäisellä kerralla, koska sen koko on niin pieni. Nyt on menty eteenpäin, mutta se on ehdottomasti tämän pienen ystävän ansiota, joka ei pelästyttänyt minua pois - päinvastoin :) Liukuvoide on myös todella mukava, eikä sitä tarvitse käyttää paljon, joten se kestää pitkään. Minulla oli korkeat odotukset geelille, mutta on ehkä typerää ajatella, että se "halvaannuttaisi" kokonaan. Vaikutus näyttää olevan hyvin minimaalinen, mutta testaan sitä edelleen kotona. Kaiken kaikkiaan hieno laatikko, joka antoi kumppanilleni ja minulle hyvän ensivaikutelman anaalimaailmasta :)
0
Hyvä alku
Teilen - 19. oct. 2020
Ensikertalaisina se meni paljon helpommin kuin mitä pelkäsin. Tämä johtuu ehdottomasti sen mukana tulevasta erinomaisesta voiteesta - tappi jää kuitenkin nopeasti liian pieneksi. Mutta kaiken kaikkiaan hyvä kokemus ;-)
0
Top
Anonymous - 1. jan. 2022
Suuri aloittelijoille, suosittelen sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Hyvä niille meistä, jotka ovat uusia
Anonymous - 13. mar. 2024
Anaaliseksi on meille täysin uutta, joten olimme innoissamme, kun luimme tuotteesta. On mukavaa, että mukana tulee paperinen opas, johon voit viitata. Se on ainoa muu tuote, jonka olemme löytäneet oppaan kanssa. Olemme kokeilleet sitä pari kertaa ja olemme jo melko hyvin perehtyneet tuotteiden käyttöön. Voi suositella kaikille, jotka ovat uusia kuten me :)
Konekäännös sivustolta sinful.no
Fantastinen aloittelijoille
Anonymous - 13. mar. 2024
Kokeile sitä, ei ole mitään muuta sanottavaa tästä upeasta tuotteesta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful