Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Him & Him Seksilelupakkaus var 1

Sinful Him & Him Seksilelupakkaus

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Valmistaudu nautinnollisiin seikkailuihin kumppanisi kanssa Sinfulin Him & Him -seksilelupakkauksen avulla.

Löydät paketista tehokkaan pienen eturauhashierojan, jonka kaartuva, pullea pää löytää tiensä juuri sinne, missä se tuntuu parhaimmalta. Se on suunniteltu hemmottelemaan P-pistettäsi vavisuttavan upeilla tuntemuksilla. Sileästä silikonista valmistetun hierojan ergonomisessa varressa on kaksi muhkeaa pullistumaa, ja yhdessä 5 kihelmöivän värinäasetuksen kanssa se stimuloi sisintäsi perusteellisesti. Sen sisään asetettava pituus on 11 cm ja halkaisija leveimmillään 3 cm,  joten se sopii niin aloittelijoille kuin kaikille muillekin. Vesitiiviin hierojan voi ottaa mukaan myös kosteisiin leikkeihin.

Pakkauksesta löytyy lisäksi vesipohjainen anaaliliukuvoide ja rentoutusgeeli. Niiden avulla anaaliseikkailut sujuvat kuin vettä vain, koska huolella liukastettu ja rentoutunut anusaukko tekee sisään työntymisestä helpompaa. Myös geeli on vesipohjaista ja sisältää nautinnollisesti viilentävää mentolia sekä aktiivisia ainesosia, jotka rentouttavat anusaukon lihaksistoa vähentämättä kuitenkaan tuntoherkkyyttä.

Erinomaista erektiota tavoittelevalle pakkauksesta löytyy penisrengassetti, jonka kolmea erikokoista silkinsileää silikonirengasta voi käyttää monin eri tavoin. Penisrenkaan avulla orgasmit tuntuvat intensiivisemmiltä ja erektiosi kestää pidempään. Jos haluat lisää volyymia tuntumaan, aseta joustava rengas niin peniksen kuin kivestenkin ympärille. Tippa vesipohjaista liukuvoidetta tekee renkaiden asettamisesta vieläkin helpompaa.

Paketin pohjalta löytyy myös Sinful-kondomeja, joiden avulla leikit sujuvat erityisen turvallisissa merkeissä. Ne on valmistettu lateksista ja päällystetty ohuella kerroksella vesipohjaista liukuvoidetta, koska liukkaria ei koskaan voi olla liikaa. Mitä enemmän, sen parempi, joten kannattaakin lisätä liukastusta vielä kondomien pintaan ennen leikkejä.

Suosittelemme, että seksilelut puhdistetaan vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella hyvän hygienian varmistamiseksi.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful