Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Joustava Penisrengas var 1

Sinful Joustava Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan penisrengasta ensimmäistä kertaa, Sinfulin joustava penisrengas on juuri sinulle sopiva tuote.

Rengas kiristää sopivasti peniksen tyvessä, mutta on myös sen verran joustava, että se sopii useimmille miehille. Se antaa sinulle kovemman ja pitempikestoisen erektion.

Suosittelemme käyttämään sen kanssa Sinfulin omaa vesipohjaista liukuvoidetta. Se helpottaa renkaan asettamista paikalleen.

Voit halutessasi käyttää rengasta ympäröimään peniksen lisäksi myös kivekset. Se vaatii hieman lisäharjoitusta, mutta on erittäin kiihottavan tuntuista. Ota kuitenkin rengas pois jos se tuntuu liian kireältä.

Käytön jälkeen voit puhdistaa renkaan lämpimällä vedellä ja Sinfulin seksileluille suunnitellulla puhdistussuihkeella. 

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Helppokäyttöinen penisrengas
m31 - 29. oct. 2018
Helppo asettaa liukkarin kanssa. Pystyn suosittelemaan. Hyvä jämäkkä puristus, mutta tarvittaessa saa venytettyä myös kivesten taakse tai ympärille. Aloittelevan renkaan käyttäjän vakiovalikoimaan. Käytössä vähän venyy ja yksi kokeiltu tuote muuttanut väriään vähän kirkkaasta kellertäväksi, mutta johtunee materiaalista. Saman tasoinen (ja hyvä) puristus kuin vastaavassa Sinful Joustavassa Pyöreässä Penisrenkaassa, mutta vähän eri stimulaatiolla johtuen kulmikkaammasta muotoilusta. Kannattaa ostaa molemmat ja vaihdella. Ainakin itsellä vakiokäytössä, eikä maksa maltaita.
Ihana
Anonymous - 13. mar. 2024
Kaikista paras.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvä vaikutus
Anonymous - 1. jul. 2016
Se on erittäin hieno, kulmikas, leveä ja läpinäkyvä. Ei haise miltään, mutta on pinnaltaan hieman "karhea". On melko tiukka (ainakin minulla, joka olen 11-12 ympärysmittainen), ja jouduin ottamaan sen hieman varovasti levittäessäni ja poistaessani. Mutta se todella vaikutti, kovin ja suurin erektio mitä minulla on ollut! Se oli hieman herkkä vetämään liikaa (testasi venyvyyttä), koska se menetti läpinäkyvyyttä siellä, missä se oli venytetty eniten..mikä oli hieman sääli esteettisyyden kannalta. Hyvin rahan arvoinen.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ylivoimaisesti paras käyttämäni!
Anonymous - 1. jan. 2017
Voiteluaineen kanssa ei ole ongelma saada sitä aina juurelle asti, ja koska se on venyvää, voit laittaa sen myös kivespussin taakse, jolloin tunne on vielä parempi, mutta saat erittäin kovan erektion myös ilman, että laitat sen kivespussin taakse.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hieman liian tiukka minulle.
Anonymous - 13. mar. 2024
Se venyy huonosti, mikä tarkoittaa, että se on aivan liian tiukka. Sitä voi vetää paljonkin ulos, mutta se vaatii hieman liikaa voimaa. Tämä yhdistettynä hieman karkeampaan raajaan johtaa siihen, että se kiristyy toivottua enemmän ja siitä tulee niin epämukava, että sitä ei enää käytetä. Itse renkaassa ei ole mitään vikaa ja se tekee tehtävänsä, mutta jos tiedät olevasi hieman isompi, kannattaa katsoa jotain hieman isompaa kokoa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Haluatko yksinkertaisen penisrenkaan? Osta tämä!
Anonymous - 9. jun. 2017
Se tekee sen, mitä sen pitäisi tehdä hyvään hintaan, ja se on helppo levittää pienellä voiteluaineella. Erittäin hyvä alkuun! Ole vain varovainen, ettet käytä sitä liian kauan, jos se sattuu, ota se pois!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Liian jäykkä, ja materiaali vanhenee nopeasti
Anonymous - 8. jun. 2018
Ei tarpeeksi joustava minulle! Rengas on karkea, mikä on hyvä, ainakaan se ei leikkaa penistä. Mutta materiaali on valitettavasti liian jäykkää ja alkaa sattua jonkin ajan kuluttua. Läpinäkyvä rengas haalistuu nopeasti ja muuttuu keltaiseksi - ei näytä kovin tuoreelta muutaman viikon jälkeen. Suosittelen, että katsot sen sijaan "Screaming O Ring" -rengasta tai vaihtoehtoisesti menet ostamaan sekalaisen laatikon o-renkaita ja käytät niitä kertakäyttörenkaina :).
Konekäännös sivustolta sinful.se
Toimii hyvin, mutta ei suurimmille (ellet pidä tiukasta).
Anonymous - 13. mar. 2024
Toimii hyvin ja on laadukas hintaansa nähden, erittäin edullinen. Ei kuitenkaan sopinut minulle kovin hyvin (noin 14cm ympärysmitta), vaan oli niin tiukka, että se sattui nopeasti. Jos ei pidä kovin tiukasta, kannattaa välttää tätä jos on vähän isompi. Muuten se on suositeltava.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Täysi talo!
Anonymous - 9. mar. 2018
Olen kokeillut monenlaisia penisrenkaita ja tästä tuli heti yksi suosikeistani!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Todella hyvä rengas
Anonymous - 13. mar. 2024
Se tekee työnsä ja tarjoaa voimakkaan erektion.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful