Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Kauko-ohjattava Kiihotinkuula var 1

Sinful Kauko-ohjattava Kiihotinkuula

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sinfulin kauko-ohjattava kiihotinkuula sopii erinomaisesti parien seksileikkeihin sekä kotona että kodin ulkopuolella. Laitteeseen kuuluu langaton kauko-ohjain, jonka avulla voit käyttää vibraattoria missä tahansa. 

Pienestä koostaan ja yksinkertaisesta ulkonäöstään huolimatta Sinfulin kauko-ohjattava kiihotinkuula on todella nautinnollinen lelu. Kuulassa on 10 erilaista värinärytmiä, joista löydät varmasti juuri sinulle sopivan. Kuula on valmistettu jämäkästä materiaalista, mikä kohdistaa vibraattorin värinän tarkasti juuri oikeisiin kohtiin. Suosittelemme käyttämään sen kanssa Sinfulin vesipohjaista liukuvoidetta nautinnon maksimoimiseksi.

Kiihotinkuula on vedenpitävä, joten käytön jälkeen voit puhdistaa sen helposti lämpimällä vedellä ja Sinfulin omalla seksileluille suunnitellulla puhdistussuihkeella.

Sinfulin kauko-ohjattava kiihotinkuula käyttää kuutta LR44-paristoa ja yhtä 27A-paristoa, jotka kaikki sisältyvät pakkaukseen.  

Huomaathan, ettei kiihotinkuula ole äänetön. Suosittelemme käyttämään sitä paikoissa, joissa on luonnollista taustamelua, esim. konsertissa tai rautatieasemalla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
SMYGIS
Anonymous - 13. mar. 2024
Pelkkä ajatus siitä, että joku muu kontrolloi, mitä pikkuhousujen sisällä tapahtuu, ihania värähtelyjä, voiko kukaan kuulla, voiko kukaan epäillä? Mmm, ihana lelu, joka muuttuu!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Vain toimii
Anonymous - 6. dec. 2014
Tuote toimii hyvin. Värähtelyt ovat täydellä teholla. On hienoa pystyä ohjaamaan leikkiä täysin kaukosäätimellä. Varmaan jokaisen miehen unelma :-)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
GREAT
Anonymous - 13. mar. 2024
Superhyvä tuote, joka vastaa täysin odotuksia, sekä loistava palvelu ja salamannopea toimitus! Tiedän varmasti mistä ostaa seuraavan kerran kun haluan lisätä hieman hauskuutta parisuhteeseen! :-)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Heräteostokset
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin munan, koska se oli alennuksessa ja koska se on pieni fantasia, jota poikaystäväni voi "kiusata" halutessaan. Munassa on mukavia värähtelyjä, mutta ääntä on kuitenkin hieman liikaa, jotta voisin käyttää sitä esimerkiksi ravintolassa. Mutta muuten super! poikaystäväni on aika hulluna ideaan :)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Erittäin nopea värähtely
Anonymous - 13. mar. 2024
Fine
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Langaton muna
Anonymous - 7. jul. 2015
Olemme pettyneitä munaan, koska olimme odottaneet enemmän tärinää, sillä meillä on joitakin, joissa on johto, joka on paljon voimakkaampi tärinässä, ja odotimme innolla, että saisimme vihdoin langattoman munan, koska se on paljon helpompaa, kun olemme matkalla moottoripyörällä tiellä, mutta muuten olemme erittäin tyytyväisiä siihen, ja se ei taatusti ole viimeinen ostamamme langaton muna, koska kuten sanonta kuuluu, etsi ja löydä, joten etsimme, kunnes löydämme yhden. viimeinen langaton muna, jonka olemme ostaneet, koska kuten sanonta kuuluu etsi ja löydä, joten etsimme, kunnes löydämme yhden, joka on tehokas mielestämme on todella hienoa, että on olemassa päivästä toiseen tapahtuva toimitus, koska kun tilaat, se on suurella odotuksella siitä, mitä olet ostanut, joten on hienoa, että voit saada odotuksesi täyttymään jo sisällä. 24 tuntia kiitos hyvästä palvelusta
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Muista poistaa paristot!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuote toimii kuten pitääkin, mutta olemme kuitenkin oppineet, että ei riitä, että sammutat munan kaukosäätimestä, vaan sinun on myös muistettava poistaa paristot, muuten ne purkautuvat.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful