Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Kegel Exerciser Seksilelupakkaus ja A-Z Opas var 1

Sinful Kegel Exerciser Seksilelupakkaus ja A-Z Opas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

On olemassa valtavasti hyviä syitä treenata lantionpohjaa ja Sinful Kegel Exerciser Seksilelupakkaus on erinomainen apuväline alkuun pääsemiseen.

Terve lantionpohja ei auta pelkästään fyysisiin ongelmiin. Lantionpohjan lihasten harjoittaminen lisää myös emättimen tuntoherkkyyttä ja omaa tietoisuuttasi siitä. Voit kokea lisää halua ja orgasmisi tuntuvat entistäkin intensiivisemmiltä.

Sinful Kegel Exerciser -pakkauksesta löydät kaiken tarvittavan lantionpohjan tehokkaaseen treeniin. Saat kolme erikokoista ja -painoista geishakuulaa, joiden avulla voit helposti räätälöidä treenin itsellesi sopivaksi.

Lisäksi saat Sinful Vesipohjaisen Luomuliukuvoiteen, jonka avulla kuulien paikalleen asettaminen käy helposti ja mukavasti, sekä Sinful Luonnonmukaisen Seksilelun Puhdistussuihkeen, jonka avulla kuulat on helppo pitää puhtaina.

Pakkauksessa on myös upea A-Z Opas, joka antaa sinulle leikkisää ja inspiroivaa ohjeistusta treeniin. Sen avulla saat toivomasi tulokset ja ansaitsemasi nautinnon.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Arvio
J - 18. apr. 2022
Hyvä tuote ohjeita voisi parantaa
Geishakuulat
Utelias - 3. jan. 2022
Paketissa on kolme erilaista kuulaa harjoitteluun ja/tai stimulointiin. Pidän mustasta väristä ja paketin monipuolisuudesta. Lelut on helppo puhdistaa.
Täydellinen paketti lantionpohjalihasten harjoitteluun
Treenaaja - 12. dec. 2019
Halusin vahvistaa lantiopohjan lihaksiani synnytyksen jälkeen, ja tämä setti on ollut siihen täydellinen! Mahtavaa, että harjoittelun voi aloittaa pienemmillä kuulilla, ja lihasten voimistuessa siirtyä painavimpiin kuuliin. Suosittelen!
Playland-pallot
The sexy one - 6. jan. 2021
Niin ihanan pehmeä, ei vaikea koota, siinä voi olla useita palloja kerralla
0
Petyin sisältöön
Stefani - 10. sep. 2020
Minulla on Fun Factoryn kuulat, joilla harjoittelu tuntuu paljon helpommalta, koska niistä puuttuu pyörivä kuula ennen loppua, jolloin kuulien stimulaatiota ei tunne. A-Z-oppaan kuvaus on täysin yliarvioitu, sillä kirjan teksti on samankaltainen kuin tuotteen kuvaus - ei lisäharjoitteluvinkkejä, -käyttöä tai muuta vastaavaa. Se on siis täysin yhdentekevä ottaa mukaan. Olisin yhtä hyvin voinut ostaa sen yksittäin - halvemmalla kuin laatikon.
0
Kiirehdi ostamaan ne, ne sopivat hyvin geishakuulaharjoitteluun
Wildcat - 31. may. 2020
Parhaat geishakuulat, jotka minulla on ollut, ovat helppoja ja koottuja, täytyy vain muistaa käyttää runsaasti liukuvoidetta isoa kuulaa käyttäessä, muuten voi sattua. Ne ovat silkkisen pehmeitä, helppo puhdistaa mukana tulevalla suihkeella. Sinful saa myös 6 tähteä tuotteen nopeasta toimituksesta. Voin vain suositella muille; kiirehdi ostamaan ne ja treenaamaan, kun pystyy vielä kävelemään 10 000 askelta.
0
Suurempi emättimen herkkyys kahden synnytyksen jälkeen
The Mermaid - 12. mar. 2020
Kahden synnytyksen jälkeen minulla on ollut ongelmia virtsan pidätyksessä erityisesti lasten kanssa trampoliinilla hyppiessä tai esimerkiksi yskiessä. Kolmen geishakuulan setti on niin helppokäyttöinen ja pääsin alkuun hetkessä. Siirryin nopeasti kuulasta 1 kuulaan 2, ja vaikka se vaatii jonkin verran sinnikkyyttä ja kärsivällisyyttä, niiden käyttö tuntuu turvalliselta ja mukavalta. Pinta on silkinpehmeä, ei ole "muovin hajua", ja kuulat ovat superhygieenisiä ja helppo puhdistaa mukana tulevalla puhdistusaineella. Liukuvoide on myös erittäin mukava ja tekee aloituksesta helppoa. Parasta on, että on mahdollista treenata todella vahvaa lantionpohjaa kolmen "vaikeusasteen" ansiosta. Olen edelleen kuulassa 2, mutta olen alkanut vähitellen tuntea lisääntynyttä herkkyyttä emättimessä, kun mieheni ja minä harrastamme seksiä - on hienoa huomata, että herkkyys on palaamassa. En aio luopua näistä kuulista, ja suosittelen lämpimästi niitä, niiden pitäisi olla kaikkien naisten kylpyhuoneen laatikossa:-)
0
Kiitos!
Anonymous - 13. mar. 2024
Hurraa Sinful, tämän setin avulla on helppo ja huomaamaton kiristää ja samalla saada enemmän kontrollia kahden synnytyksen jälkeen! Meitä on täällä kotona kaksi, jotka olemme sinulle ikuisesti kiitollisia! Tätä tuotetta pitäisi jakaa kaikille naisille, jotka haluavat hyvää seksielämää!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Suosittele!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä setti on helppokäyttöinen ja antaa tuloksia jo muutaman käyttökerran jälkeen, kuka tahansa kokeilee tätä, ei kadu sitä.....
Konekäännös sivustolta sinful.se
Koulutus
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä, että on olemassa eri painoja, helppokäyttöinen, mukava.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful