Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Keskikokoinen Anustappi  var 1

Sinful Keskikokoinen Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sinfulin keskikokoinen anustappi on pehmeä ja taipuisa, ja sopii kokonsa puolesta hyvin hieman kokeneemmalle käyttäjälle.

Tappi on muodoltaan tyylikkään kartiomainen, mikä tekee siitä helposti sisään asetettavan. Se on valmistettu laadukkaasta lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu silkinpehmeältä ihoa vasten. Tappi on pituudeltaan 10,3 cm, josta n. 9 cm on sisään asetettavaa, ja halkaisijaltaan se on leveimmillään 2,8 cm.

Tapissa on leveä pohja, jonka avulla se on helppo vetää ulos, ja joka toimii myös stopperina, joten tappia on täysin turvallista käyttää.

Suosittelemme käyttämään anustapin kanssa laadukasta vesipohjaista anaaliliukuvoidetta. Näin tappi on helpompi asettaa paikalleen ja tuntuu nautinnollisemmalta.

Käytön jälkeen voit puhdistaa sen lämpimällä vedellä ja Sinfulin seksileluille suunnitellulla puhdistussuihkeella. Tappi on täysin vesitiivis.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Mahtava
Mikko - 4. feb. 2017
Tämä oli aivan mahtava.
Sekä Hänelle että Hänelle!
Anonymous - 13. mar. 2024
Suosittelemme tätä pyllypistoketta molemmille, jos olet yksin ja tutkimassa tai jos olet pari, joka käyttää sitä. Minä ja kumppanini ajattelemme, että se on erittäin mukava kooltaan, ei liian suuri eikä liian pieni, se antaa mukavan täyttävän tunteen ja painaa oikeisiin pisteisiin ja on erinomaisesti suunniteltu, jotta se voidaan tuoda sisään ja ulos, koska se ei ole niin karkea. Se on mukava teille molemmille yhdynnän aikana, koska se täyttää ja painaa mukavasti peräaukosta emättimeen ja painaa penistä niin, että se tuntuu mukavalta ja tiukalta ja muodostaa peniksessä paineen, jotta se kasvaa hieman lisää. Selkeästi uskomaton klipsi se olisi vaikka täyteen hintaan!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Kaunis
Anonymous - 13. mar. 2024
Ehdottomasti mukava käyttää, kun se on siellä, mutta joskus se liukuu helposti ulos yhdynnän aikana tai kun taivut ja liikut liikaa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvä koko
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä laatu, mukava pehmeä pinta, mutta silti tarpeeksi kova, jotta se on helppo asettaa. Se on hyvin hyvin yksinkertainen anaalipistoke, mutta se tekee siitä myös helppokäyttöisen, ja kun se on asetettu, se pysyy paikallaan eikä putoa uudelleen. Koko on täydellinen aloittelijalle. Loistava paikka aloittaa, jos haluat kokeilla sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Helppo ja yksinkertainen
Anonymous - 9. dec. 2014
Se on helppo asettaa kumppanilleni ja loistava aloittaja niille, jotka eivät ole pelanneet anaaliseksileluilla ennen, se sopii kunnolla ja kumppanini nauttii siitä :-).
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvä tulppa
Anonymous - 13. mar. 2024
Suuri pistoke koon, muodon ja materiaalin suhteen. Toimii kuten pitääkin ja sitä voivat käyttää kaikki aloittelijoista kokeneisiin ja täydellinen koko ihmisille, jotka haluavat kokeilla anaaliseksiä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Turvallinen, yksinkertainen ja helppokäyttöinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen käyttänyt tätä pistoketta erittäin mielelläni. Se on hyvä minulle aloittelijana, koska se on mukavan kokoinen ja helppo asentaa. Bonuksena huomaan myös, että se on yhtä hauskaa, kun käytän sitä tyttöystävälleni :-) Helppo käsitellä ensikertalaiselle käyttäjälle.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
No...
Anonymous - 13. mar. 2024
Melko erinomainen ja "helppo" käyttää. Meidän molempien mielestä se on röyhkeä olla sängyssä kanssamme. Meeeen, se on juuri tarpeeksi pieni - ei saa sitä "täytetyn" tunnetta, jota tavoittelin. Voidaan suositella, jos et ole niin kokenut nummy-leikkien kanssa ;-)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful