Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Ladattava Kauko-ohjattava Kiihotinkuula var 1

Sinful Ladattava Kauko-ohjattava Kiihotinkuula

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sinful Ladattava Kauko-ohjattava Kiihotinkuula tarjoaa mahdollisuuden kiihottaviin parileikkeihin joko kotona tai vaikka julkisilla paikoilla. Kiihotinkuula toimii langattoman kaukosäätimen avulla, jonka voit halutessasi antaa kumppanisi käsiin.

Kiihotinkuula on maltillisen kokoinen eikä sen ulkonäkö juuri herätä huomiota, mutta se värisee todella nautinnollisesti. Siinä on seitsemän erilaista värinäohjelmaa, joista voit valita mieleisesi. Kuula on valmistettu jämäkästä materiaalista, joka on päällystetty silkinpehmeällä silikonipinnalla, joten se tarjoaa sekä helposti kohdistettavaa että tehokasta stimulaatiota.

Kaukosäädin on renkaan muotoinen, joten sitä on helppo pitää kädessä. Sen yhdellä sivulla on pitkänomainen ura, johon syttyvä valo näyttää kiihotinkuulan kulloisenkin värinäohjelman, jolloin kumppanisi tietää aina missä mennään.

Kiihotinkuulassa on näppärä, pitkä "häntä", jonka päässä on silmukka. Sen avulla kuula on helppo vetää ulos käytön jälkeen. Kuulan mukana tulee kaksoislatausjohto, jonka avulla voit ladata sekä kuulan että kaukosäätimen samanaikaisesti.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kiusoitteluun...
P & J - 7. dec. 2018
Tämä on hauska, kun toinen voi säädellä tätä eri kerroksesta vaikka muitakin on kotona...
Leikkisä
Anonymous - 13. mar. 2024
Käytän sitä kumppaniini julkisissa tiloissa! Se voisi kuulostaa hieman enemmän...
Konekäännös sivustolta sinful.se
Villit värähtelyt
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostimme mieheni kanssa tämän ladattavan seksilelun. Ja sitä on todella hauska käyttää. Olemme käyttäneet sitä kotimme neljän seinän sisällä ja ulkopuolella. Se on melko voimakas värähtely, joten jos pidät siitä, uskon, että pidät myös munasta. On hienoa, että hänellä on ohjain ja kaukosäädin - se sopii leikkeihimme.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Fantastinen, fantastinen, fantastinen
Anonymous - 2. aug. 2018
Toimii loistavasti - sekä yksinään että pariskunnan leluna.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Ei, ei, ei.
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin sen, koska sillä oli hyviä arvosteluja. Mutta se on meluisa, sitä ei pitäisi pitää päällä kaupoissa jonottaessa... Olin pettynyt, luultavasti minulla oli vain liian korkeat odotukset. Ei voi oikeastaan "tuntea" sen värinää, se on enemmänkin vain humina.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Ew ew ew ew ew.... Rahat heitetään ulos...
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostettiin hyvien arvostelujen vuoksi. Mielestäni tämä on harhaanjohtavaa. Se on uskomattoman meluisa. Värähtelyt eivät riitä minulle orgasmiin. Melu tekee mahdottomaksi käyttää sitä julkisesti. Liian huono ja ärsyttävä tuohon hintaan
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful