Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Langaton Kiihotinkuula var 1

Langaton Kiihotinkuula

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tehokas langaton kiihotinkuula kauko-ohjaimella.

Anna kumppanisi ottaa ohjat ja hallita kaukosäätimellä värinää ja nautintoasi. Kiihotinkuula antaa teille mahdollisuuden leikkiä, kokeilla ja nauttia niin kotona kuin julkisellakin paikalla. Langaton kaukosäädin antaa mahdollisuuden toiselle hallita leikkiä ja määrittää tarkasti, milloin ja missä kuula antaa nautintoa.

Kuulakiihottimen väri on tyylikäs mattapintainen musta, ja 10 metrin maksimietäisyys kuulan ja kauko-ohjaimen välillä antaa mahdollisuuden huomaamattomaan, mutta kaukaa ohjattavaan leikkiin. Kuulassa on viisi eritasoista taajuutta, heikosta värinästä voimakkaaseen.

Kuula toimii yhdellä 12 V -paristolla ja kahdella 1,5 V -paristolla, jotka myydään erikseen. HUOM. Paristot myydään erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Taattu orgasmi
Anonymous - 13. mar. 2024
Erinomainen laatu ja helppo puhdistaa. Suuri orgasmi etäisyydellä kumppanistasi, et tiedä, milloin kumppanisi kytkee vibraattorin päälle ja pois päältä. Se lisää väriä seksielämääsi.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful