Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Let's Play Kauko-ohjattava Värisevä Penisrengas var 1

Sinful Let's Play Kauko-ohjattava Värisevä Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos fantasioitte vieläkin kuumemmista nautinnoista rakastelun aikana, Sinful Let's Play Kauko-ohjattava Värisevä Penisrengas on kuin tehty teitä varten.

Joustava rengas on valmistettu ultrapehmeästä silikonista ja se asetetaan aivan peniksen tyveen. Siellä se auttaa kantajaansa saamaan tavallista kovemman ja pitempikestoisemman erektion, josta voitte nauttia yhdessä.

Voitte valita 9 kiihottavasta värinäasetuksesta, jotka kiihottavat naisen klitorista seksin aikana. Värinä lisää yhteisen orgasmin mahdollisuutta, jolloin teidän on helpompaa saavuttaa ihana kliimaksi yhdessä.

Värinää säädetään huomiota herättämättömän kaukosäätimen kautta, jolloin säätö onnistuu helposti myös rakastelun aikana. Itse penisrengas on vesitiivis, joten sitä voi käyttää myös suihkussa.

Sinful Let's Play Kauko-ohjattava Värisevä Penisrengas on ftalaatiton ja lateksiton. Se joustaa, joten se mahtuu useimmille. Pakkauksen mukana saatte USB-latausjohdon.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Toimii hemmetin hyvin
Tobi - 3. jun. 2020
Toimii hemmetin hyvin, helppo käyttää, vaikuttaa tosissaan ja on mukava päälläkin. Ainoa mikä ehkä puuttuu on valo vibraattorissa mutta muuten tosi hyvä tuote.
0
Positiivisesti yllättynyt, erittäin suositeltava.
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä antoi todella herkullisen kokemuksen. Herkullisia värähtelyjä peniksessä, ihana vain maata lähellä ja tuntea, kuinka se kasvaa teille molemmille.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Erittäin tyytyväinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on todella voimakas! Uskomattoman mukava käyttää ja voimakas värähtely. Kumppanini rakastaa sitä yhtä paljon. Hän rakastaa sitä, että se osuu niin hyvin klitorikseen.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful