TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Medium 10-speed Silver Bullet Vibraattori var 1

Sinful Medium 10-speed Silver Bullet Vibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Unelmoitko kompaktista ja tehokkaasta vibraattorista, joka tarjoaa sinulle syviä ja intensiivisiä klitorisorgasmeja? Siinä tapauksessa Sinful Medium 10-speed Silver Bullet Vibraattori tekee tuhmista unelmistasi totta.

Maltillisen kokoinen vibraattori kätkee sisälleen tehokkaita ja kiihkeitä värinöitä. Vaihdat eri asetuksia helposti vibraattorin pohjasta löytyvällä mustalla painikkeella.

Koska vibraattori on pienikokoinen, se matkustaa helposti mukanasi käsilaukussa ja sen värinät kohdistuvat tarkasti juuri sinne, missä ne tuntuvat parhaimmalta. Se on myös yhteensopiva vuoden 2020 Sinful Classic Joulukalenterista saatavien holkkien ja tarvikkeiden kanssa.

Valitse 10 tuhman värinäasetuksen väliltä. Löydät varmasti suosikkisi!

Nauti vibraattorin stimuloivista värinöistä itseksesi tai hemmottele sillä kumppanisi vartaloa. Juoksuta sitä kehon kaikkein tuntoherkimmillä alueilla esimerkiksi esileikin aikana ja nauti sen aikaansaamista tuntemuksista.

Vibraattori on 7,5 cm pitkä ja halkaisijaltaan 1,8 cm. Se toimii 1 x LR1-paristolla. Poista pieni muovinen suojus pariston päältä ennen käyttöä.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful