Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Medium 10-speed Silver Bullet Vibraattori var 1

Sinful Medium 10-speed Silver Bullet Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Unelmoitko kompaktista ja tehokkaasta vibraattorista, joka tarjoaa sinulle syviä ja intensiivisiä klitorisorgasmeja? Siinä tapauksessa Sinful Medium 10-speed Silver Bullet Vibraattori tekee tuhmista unelmistasi totta.

Maltillisen kokoinen vibraattori kätkee sisälleen tehokkaita ja kiihkeitä värinöitä. Vaihdat eri asetuksia helposti vibraattorin pohjasta löytyvällä mustalla painikkeella.

Koska vibraattori on pienikokoinen, se matkustaa helposti mukanasi käsilaukussa ja sen värinät kohdistuvat tarkasti juuri sinne, missä ne tuntuvat parhaimmalta. Se on myös yhteensopiva vuoden 2020 Sinful Classic Joulukalenterista saatavien holkkien ja tarvikkeiden kanssa.

Valitse 10 tuhman värinäasetuksen väliltä. Löydät varmasti suosikkisi!

Nauti vibraattorin stimuloivista värinöistä itseksesi tai hemmottele sillä kumppanisi vartaloa. Juoksuta sitä kehon kaikkein tuntoherkimmillä alueilla esimerkiksi esileikin aikana ja nauti sen aikaansaamista tuntemuksista.

Vibraattori on 7,5 cm pitkä ja halkaisijaltaan 1,8 cm. Se toimii 1 x LR1-paristolla. Poista pieni muovinen suojus pariston päältä ennen käyttöä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Arvostelu.
Seija - 9. aug. 2023
Pieni ja näppärä. Hyvin toimii.
Hyvä pikkuvehje
--- - 6. mar. 2023
Ensimmäinen joka saapui oli vioittunut, mutta toinen toimi. Hieman kovaääninen, mutta ei pahasti. Koko kapistus värisee, mikä ei ehkä ideaali, mutta olkoot. Jatkoon
Hajosi
T - 18. sep. 2022
Tuntui todella hyvältä, ja käy monipuolisesti leikkeihin, mutta käyttökytkin hajosi jo toisella kerralla. Pitää tilata uusi, ja samalla vähän muutakin.
Perus tavara
Annabella - 15. mar. 2022
Perus tavara. Perus Ok laatu. Näppärä mukaan otettavaksi. Äänekäs. Kaikki kuulevat sen. Ja monet tunnistavat mikä kyseessä. Vahinko käynnistynyt laukussa eli patterit otettava aina pois. Aion hankki parempi laatuisemman. Uskon saavan siitä enempi irti
Takuu orgasmi
Heikki - 17. jan. 2022
Erittäin hyvin saa stimuloitua klitorista samalla kun itse työntyy sisälle, takuu nopea orgasmi naiselle ja pitkät supistelut.
Tosi heikko
A - 31. dec. 2020
Värinä oli tosi heikko kaikissa tasoissa, en voi suositella muille kuin aloittelijalle tai ihmisille jotka pitävät vain heikosta värinästä. Ei tuntunut yhtään missään.
Päästää paljon ääntä
Dame - 31. jan. 2021
Kumppani pitää siitä. Se kiihottaa häntä. Minuun sillä ei ole suurtakaan vaikutusta. Voimakas värinä ja erittäin äänekäs. Ei paras ostokseni.
0
En tunne sitä ollenkaan
M - 7. may. 2021
"Nopeat" fiilikset, mutta melko heikko. Täysin väärä taajuus, en tunne sitä ollenkaan.
0
Vau
Amanda - 20. feb. 2021
Minulla ei ole koskaan ennen ollut vibraattoria, joten olin hermostunut ja jännittänyt tätä. Sain sen toimitettuna ja vau... Mikään ei ole koskaan tuntunut minusta niin hyvältä kuin tämä. Valittavana on monia asetuksia! Paras ostos jonka olen tehnyt.
0
Uskomaton!!!
Anonyymi - 5. feb. 2021
Sain tämän osana ostamaani settiä. Voi luoja kuinka yllättynyt olin. En uskonut, että sillä olisi niin paljon eroa, mutta VOI LUOJA on kaikki mitä voin sanoa. En ole koskaan elämässäni saanut näin vahvaa ja pitkää orgasmia. Se kesti noin 1 min!!!!! OSTA SE!!
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful