Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Minisormivibraattori var 1

Sinful Minisormivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Haluatko kiihottaa ja stimuloida omia tai kumppanisi intiimeimpiä alueita? Sinfulin minisormivibraattori on juuri sopiva lelu siihen tarkoitukseen.

Sormivibraattorin sisällä on ihania värinöitä tuottava bullet-vibraattori, joka toimii kertakäyttöisellä paristolla n. 30 min ajan. Vibraattorin päässä on On/Off-painike, joten kaikkea värinää ei tarvitse käyttää kerralla. Vibraattorin ulkopinnalla on pehmeitä nystyröitä, jotka hierovat ihoa miellyttävästi. Sormivibraattorilla voit kiihottaa esim. naisen klitorista tai G-pistettä, tai miehen penistä ja kiveksiä.

Vibraattori on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joten se sopii kaikenkokoisiin sormiin. Suosittelemme käyttämään sen kanssa Sinfulin seksileluille suunniteltua vesipohjaista liukuvoidetta, joka tekee sen käytöstä nautinnollisempaa.

Käyttökertojen välillä voit puhdistaa vibraattorin kostealla kankaalla ja Sinfulin seksilelun puhdistussuihkeella. Huomioithan, ettei vibraattori ole vesitiivis, joten älä puhdista sitä juoksevalla vedellä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Pientä kivaa
Aloittelija - 25. oct. 2017
Sormivibra oli varsin tehokas pieneen kokoonsa nähden. Orgasmi(t) on taattu tätä käyttäessä. Puoliso myös nauttii kun saa tällä minua hyväillä ja näkee työnsä tuloksen. Kannattaa myös käyttää samaan aikaan kuin yhdynnässä!
Täydellinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Mielestäni tämä sormivibraattori on aivan fantastinen ja kumppanini rakastaa sen käyttöä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä tuote
Anonymous - 12. jul. 2017
täysin ok tuote. Käytimme sitä yhdynnässä ja se toimi hyvin, mutta se ei värise tarpeeksi. Meille se ei toiminut, jos käytimme vain sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
KYLLÄ!
Anonymous - 13. mar. 2024
Pieni ja herkullinen! ;) erittäin mukava pieni vekotin, joka tekee esileikistä hieman ilkikurisemman :) "ongelma" on vain se, että tulen vähän liian nopeasti ;) haha mutta harjoitus tekee mestarin!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Yksinkertainen mutta hieno lelu
Anonymous - 13. mar. 2024
Mielestäni se on hyvä sormivibraattori rahoilleen. Se on pehmeä ja erittäin hiljainen, ja sitä on mukava käyttää myös rinnoille. On hieman ärsyttävää, että värähtelyn voimakkuutta ei voi muuttaa, mutta sitten olen huomannut, että se auttaa painamaan vibraattoria hieman kovemmin ihoa vasten.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Todella hyvä.
Anonymous - 7. sep. 2018
Hauskoja pieniä sormityynyjä, jotka ovat ehdottomasti parempia kuin sormet, jos haluat vaihtelua. Vaimoni käytti niitä suihinoton aikana, ja ne lisäsivät hieman ylimääräistä. Hintaan nähden ne ovat varma hitti.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hieman vaisu
Anonymous - 13. mar. 2024
Idea vaikutti varsin mielenkiintoiselta, mutta käytännössä tärinä on liian hidas tuntuakseen - ainakin odotuksiini verrattuna. Ehkä se on hyvä aloittelijoille tai hauskaksi lahjaksi.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Kickstarter
Anonymous - 13. mar. 2024
Helppo, nopea ja tehokas
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful