Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Naughty Night Limited Edition Box var 1

Sinful Naughty Night Limited Edition Box

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tästä pakkauksesta löytyy kaikki tarvitsemanne, kun olette valmiita raottamaan ovea BDSM:n seksikkääseen ja jännittävään maailmaan.

Pakkaus sisältää kaikkein olennaisimmat välineet, joita tarvitsette dominanssi- ja alistumisleikkeihin: rannekahleet, flogger-piiska, bondage-köysi, nänninipistimet ja satiininen silmänaamio. Sido alistuva osapuoli aloilleen köydellä ja aseta silmänaamio tämän silmille. Kun silmät on peitetty ja kaikki muut aistit terästyvät, on aika ottaa esiin kutitin ja micro wand -vibraattori, joilla saat kumppanisi ihon kananlihalle tämän odottaessa jännityksellä, mikä vartalon osa saa erityishuomiota seuraavaksi.

Lisätkää kihelmöivän kuumien leikkienne listalle eturauhastappi, oli se sitten pääateriana tai tuhmana jälkiruokana. Pitsinen minimekko ainakin toimii makupalana koska vain!

Ja lopuksi lempeä muistutus: selkeä kommunikaatio ja turvasana ovat avaimet äärimmäisen kiihottaviin ja samalla turvallisiin leikkeihin. Kun nämä ovat kunnossa, olette valmiita heittäytymään tummasävyisten ja tuhmien leikkien maailmaan Naughty Night ‑seksilelupakkauksen avulla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
45417
Anonymous - 9. dec. 2021
Todella hyvä sarja
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful