Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Next Step Anaalipakkaus ja A-Z Opas var 1

Sinful Next Step Anaalipakkaus ja A-Z Opas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos haluat viedä anaalileikkisi astetta pitemmälle, Sinful Next Step Anaalipakkaus ja A-Z Opas on tutustumisen arvoinen.

Pakkauksesta löydät kaiken tarvittavan päästäksesi nauttimaan uudenlaisista anaalistimulaation muodoista. Saat pienen anaalivibraattorin, joka tuottaa lisänautintoa värinällään, sekä anaalidildon, jonka avulla voit kokea täyttävämpää ja helposti suunnattavaa stimulaatiota. Dildon pohjassa on imukuppi, jonka avulla voit käyttää sitä myös ilman käsiä.

Lisäksi saat anaalihelmet, jotka täydentävät itsetyydytystä tai yhdyntää erinomaisesti. Niiden avulla voit vahvistaa orgasmiasi vetämällä helmet ulos juuri ennen kliimaksia. Pakkaus sisältää myös anaaliliukuvoiteen, joka on valmistettu erityisesti anaaliseksiä ja anaalilelujen käyttöä varten.

Pakkauksessa on myös englanninkielinen A-Z Opas, josta voit lukea anaalistimulaatiosta ja saada inspiraatiota mukana tulevien lelujen käyttöön.

Sinful Next Step on erinomainen hankinta käyttäjille, joilla on hiukan aiempaa kokemusta anaalistimulaatiosta ja jotka ovat kiinnostuneita ottamaan seuraavan askeleen.

Huomioithan, että anaalivibraattori toimii 1 x AAA-paristolla, joka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä
DP - 9. mar. 2021
Jos olet kuten minä, eikä sinulla ole paljon kokemusta anaalinautinnoista, tämä paketti on suuri apu. Tuli nopeasti halu kokeilla jotain vähän suurempaa. Voisin kuitenkin toivoa enemmän virtaa kytkettynä.
0
Hitti
Neiti T - 17. oct. 2020
Se on super setti, jossa on vähän kaikkea. Vibraattorilla varustettu malli on kuitenkin hitti tässä setissä. On heti hauskempaa mennä takaovesta sisään
0
Hyvä kokemus
Hanna - 19. aug. 2020
En ollut varma, onko anaaliseksi minua varten. Mutta olen tullut siihen tulokseen, että tämä on toinen tapa saada orgasmi. Olen todella positiivisesti yllättynyt kokemuksesta ja voin vain suositella tätä pakkausta heille, jotka haluavat tutkia anaaliseksin mahdollisuuksia.
0
Ensimmäinen
Stina - 27. apr. 2019
En oikein tiennyt, olisiko anaaliseksi minua varten. Mutta sittemmin olen huomannut, että on toinenkin tapa saada orgasmeja. On siistiä olla niin positiivisesti yllättynyt omasta kehostaan. Toivon, että kaikki saavat tämän kokemuksen :-)
0
Kyllä kiitos
Sųren - 14. jan. 2018
Suostuttelin vaimoa pitkään ja olen vihdoin onnistunut esittelemään hänelle tämän pakkauksen. Opas on antanut hänelle painetta, ja olemme viettäneet jonkin aikaa lukemalla sitä ja keskustelemalla hänen rajoistaan. Oppaan lisäksi se on tietysti upea - silloin tuotteet ovat myös todella kuumia käyttää. Koko on täydellinen - ei pelottava, mutta kutsuu leikkimään entistä enemmän tulevaisuudessa.
0
Kyllä, kiitos.
Anonymous - 13. mar. 2024
Pitkän suostuttelun jälkeen olen vihdoin saanut vaimoni tutustumaan tähän laatikkoon. Opas on antanut hänelle mielenrauhaa, ja olemme viettäneet paljon aikaa lukemalla sitä ja keskustelemalla hänen rajoistaan. Sen lisäksi, että opas on ilmeisen fantastinen, tuotteet ovat myös todella ihania pitää kädessä. Koko on täydellinen - ei pelottava vaan kutsuva, joten leikkiä tulee olemaan vielä enemmän tulevaisuudessa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Uusia korkeuksia
Anonymous - 13. mar. 2024
Vaimo todella arvosti niitä, se oli aivan uusi taso sängyssä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Suuri lähes aloittelijalle
Anonymous - 1. oct. 2018
Loistava aloituspakkaus kaltaiselleni, joka on pidättäytynyt anaaliseksistä. On hienoa, että mukana on useita erilaisia peppuleluja, jotta voit kokeilla niitä. Rakastuin erityisesti värähtelevään pistokkeeseen, mutta poikaystäväni ja minä olemme nauttineet kaikista kolmesta. Opas sai minut tuntemaan oloni mukavaksi ja helpotti minua puhumaan poikaystäväni kanssa siitä, miten se tehdään ja mistä en ehkä pidä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Suuri anaali koulutus
Anonymous - 13. mar. 2024
Meillä oli hieman vaikeuksia päästä alkuun takaoven kanssa, mutta tämän laatikon kanssa se on paljon helpompaa. Erittäin hyvä harjoitteluväline.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful