Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Pieni Anustappi var 1

Sinful Pieni Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sinfulin pieni anustappi on pehmeä ja taipuisa, ja sopii kokonsa puolesta hyvin ensimmäistä kertaa anaalistimulaatiota kokeilevalle.

Tappi on muodoltaan tyylikkään kartiomainen, mikä tekee siitä helposti sisään asetettavan. Se on valmistettu laadukkaasta lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu silkinpehmeältä ihoa vasten. Tappi on pituudeltaan 8 cm, josta n. 7 cm on sisään asetettavaa, ja halkaisijaltaan se on leveimmillään 2,2 cm.

Tapissa on leveä pohja, jonka avulla se on helppo vetää ulos, ja joka toimii myös stopperina, joten tappia on täysin turvallista käyttää.

Suosittelemme käyttämään anustapin kanssa laadukasta vesipohjaista anaaliliukuvoidetta. Näin tappi on helpompi asettaa paikalleen ja tuntuu nautinnollisemmalta.

Käytön jälkeen voit puhdistaa sen lämpimällä vedellä ja Sinfulin seksileluille suunnitellulla puhdistussuihkeella. Tappi on täysin vesitiivis.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Todella mukavaa
Anonymous - 13. mar. 2024
Olemme leikkineet vain vähän anaaliseksiä, ja vain sormillamme. Halusimme kokeilla hieman enemmän ja tilasimme tämän pistokkeen. Se on todella mukavan kokoinen, jos et ole niin kokenut, ja liukuu super helposti paikalleen. Sekä m että k ovat laittaneet sen sisään ja harrastaneet seksiä sen kanssa, mikä on toiminut loistavasti. Todella mukava pistoke mukavassa pehmeässä materiaalissa :)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful