Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Pieni Kauko-ohjattava Värisevä Anustappi var 1

Sinful Pieni Kauko-ohjattava Värisevä Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos haluat nauttia intensiivisestä anaalistimulaatiosta yhdistettynä ihanaan värinään, Sinful Pieni Kauko-ohjattava Värisevä Anustappi on erinomainen hankinta.

Tappi on pinnaltaan silkinpehmeä ja muotoilultaan ergonominen, joten se osuu juuri sinne minne pitääkin. Säädät sen seitsemää tehokasta värinäasetusta kätevästi kaukosäätimen avulla.

Vibraattoria voi käyttää yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa, jolloin voit vain rentoutua ja antaa hänen ottaa ohjat osaaviin käsiinsä. Tapin pyöristetty pää helpottaa sisään asettamista ja tyvessä oleva stopperi pitää sen turvallisesti paikallaan käytön aikana.

Sinful Pieni Kauko-ohjattava Värisevä Anustappi on päällystetty pehmeällä silikonilla. Se toimii 3 x AAA-paristolla, joka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Rakastan sitä.
Anonymous - 10. mar. 2018
Erittäin mukava pyllypistoke. Toimii hyvin myös klitoriksen stimuloimiseksi. Helppo käyttää ja monia tasoja, joista valita.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Paljon odotettua parempi
Anonymous - 13. mar. 2024
Jos olisin ostanut itse kauko-ohjattavan pistokkeen, olisin luultavasti valinnut toisenlaisen, mutta koska sain tämän lahjaksi, olen kuitenkin kokeillut sitä muutaman kerran, ja arvioni on seuraava: Materiaali ja laatu: Hintaan nähden materiaali on yllättävän herkullista. Tulppa itsessään on kiinteä, mutta siinä on samettinen pinta, joka muuttuu erittäin liukkaaksi, kun siihen laitetaan liukastetta. Kaukosäädin ei vaikuta erityisen kestävältä, mutta se ei ole vielä pettänyt. Tärinä: Seitsemän asetusta ovat tyydyttäviä olematta väkivaltaisia, ja niitä on helppo säätää kaukosäätimellä. Melutaso: Osa melusta vaimenee, kun pistoke työnnetään ensin paikalleen, mutta koska en käytä sitä kotini neljän seinän ulkopuolella, minua ei häiritse melu juurikaan. Käyttäjäystävällisyys: Odotin, että johdollinen kaukosäädin olisi ollut suuri häiriö, mutta se toimii erinomaisesti. Johto on hyvän pituinen ja se on tiukasti kiinni sekä vibraattorissa että kaukosäätimessä, joten yhteys ei katkea matkan varrella. Valitettavasti minun on vaikea pitää pistoketta paikallaan takana, ellen tue sitä kädelläni. Olen kokeillut useita kulmia, mutta en ole vielä kokenut 100-prosenttista onnistumista. Orgasmitakuu: Muoto, lujuus ja värähtelyt ovat vaikuttaneet joihinkin ihaniin orgasmeihin, ja koen erityisesti lisääntynyttä herkkyyttä, kun käytän dildoa samaan aikaan. Yleisarvioni on, että pistoke on saanut minut positiivisesti yllättymään, mutta toivoisin, että se olisi parempi yksinään.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Paljon odotettua parempi
Anonymous - 13. mar. 2024
Jos olisin itse ostamassa kauko-ohjattavaa pistoketta, olisin luultavasti valinnut toisenlaisen, mutta koska sain tämän lahjaksi, kokeilin sitä muutamaan otteeseen, ja arvioni on seuraava: Materiaali ja laatu: Hintaan nähden materiaali on yllättävän hyvää. Tulppa itsessään on luja, mutta siinä on samettisen pehmeä pinta, joka on todella mukava, kun siihen laitetaan voiteluainetta. Kaukosäädin ei vaikuta yhtä kestävältä, mutta se ei ole vielä pettänyt. Tärinä: 7 asetusta ovat tyydyttäviä ilman, että ne ovat liian voimakkaita, ja niitä on helppo säätää kaukosäätimellä. Äänitaso: Osa äänestä vähenee, kun pistoke työnnetään paikalleen, mutta koska minun ei tarvitse käyttää sitä talon neljän seinän ulkopuolella, se on hyvin pieni häiriö. Helppokäyttöisyys: Odotin, että langallinen kaukosäädin olisi suuri häiriö, mutta se toimii loistavasti. Johto on oikean mittainen ja se on tiukasti kiinni sekä vibraattorissa että kaukosäätimessä, joten yhteys ei katkea matkan varrella. Valitettavasti minun on vaikea pitää pistoketta paikallaan takana, jos en tue sitä kädelläni. Olen kokeillut useita kulmia, mutta en ole vielä kokenut 100-prosenttista onnistumista. Orgasmitakuu: Muoto, lujuus ja värähtelyt ovat vaikuttaneet joihinkin upeisiin orgasmeihin, ja koen erityisesti lisääntynyttä herkkyyttä, kun käytän dildoa samaan aikaan. Yleinen arvioni on siis se, että tulppa on yllättänyt minut positiivisesti, mutta toivoisin, että se sopisi paremmin yksinään.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Herkullinen pistoke
Anonymous - 6. aug. 2019
Antaa loistavia orgasmeja ja on helppo hallita, mutta se ei kuitenkaan pysy hyvin yksin, joten se toimii parhaiten kumppanin kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvä tulppa
Anonymous - 7. jul. 2019
Tulin uteliaaksi, kun näin isoveljen ison ja ostin ison. Mukavaa materiaalia ja helppo lisätä hyvällä määrällä voiteluainetta. En ole aivan löytänyt oikeaa kohtaa, joka saa minut menemään. Ehkä se johtuu siitä, että olen mies ja pistoke on enemmän naisille? Mutta johdon pituus kaukosäätimen ja auran välillä on hyvä. Se antaa hyvän mahdollisuuden istua ja maata sen kanssa ylhäällä ilman, että se tuntuu oudolta. Ehkä minun pitäisi harkita, että antaisin poikaystäväni ohjata sitä sisälläni? Se voisi auttaa minua saamaan sen juuri oikeanlaiseksi.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hämmästyttävä orgasmi
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen aiemmin kirjoittanut, että oli vaikea löytää oikeaa paikkaa, kun minulla on se ylhäällä takana, mutta se on nyt muuttunut...... Matka aurinkotuolille ja kunnon annos voiteluainetta tekivät eron. Pistoke sai hieman tukea aurinkotuolilta, ja sitten se istui niin oikein, että sain mitä ihanimman orgasmin... Fantastinen orgasmi, ja sitä on erittäin, erittäin helppo käyttää yksinään, koska kaukosäätimen johto on sen verran pitkä, ettei ole hankalaa maata pistoke ylhäällä ja vaihtaa eri värähtelyjen välillä.....
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful