Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Pitkät Silikoniset Anaalihelmet var 1

Sinful Pitkät Silikoniset Anaalihelmet

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sinfulin pitkät anaalihelmet on valmistettu pehmeästä lääketieteellisestä silikonista. Ne on muotoiltu antamaan mahdollisimman nautinnollista anaalistimulaatiota.

Ketjussa on viisi toisissaan kiinni olevaa erikokoista helmeä. Ne sopivat hyvin hieman kokeneemmille käyttäjille, jotka haluavat nauttia pitemmän anaalihelminauhan tuottamasta voimakkaammasta stimulaatiosta.

Helminauhan päässä on rengas, joka toimii stopperina. Sen avulla helminauha on myös helppo vetää ulos käytön jälkeen.

Saadaksesi kaiken irti anaalihelmistäsi, suosittelemme käyttämään niiden kanssa laadukasta vesipohjaista anaaliliukuvoidetta.

Käytön jälkeen puhdistat helmet helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Todella hyvät anaalihelmet
Ile77 - 2. jun. 2019
Hyvän kokoiset ja pituiset sekä materiaali täysi kumppi!
Kyllä!
Ritz - 4. feb. 2021
Ostin sen miehelleni ja hän rakastaa sitä. Täyttää ne odotukset, joita anaaliketjujen suhteen on joskus ollut ja voi olla. Hän ei ollut koskaan ennen kokeillut mitään vastaavaa, mutta on kokenut anaalileikissä, ja siksi se sopi hänelle todella hyvin. Uskon kuitenkin, että se voi olla hieman iso, jos on täysin aloittelija tällä alalla.
0
Yllättävä
Halo - 20. apr. 2020
Ostin tämän kuukausi sitten kokeillakseni hieman anaalileikkiä. En todellakaan pettynyt. Tämä yhdessä klitoriksen stimuloinnin kanssa antaa minulle orgasmeja minuuteissa. Todella hyvän kokoinen ja todella mukava materiaali. Päässä olevan renkaan ansiosta sitä on helppo käyttää sekä yksin että parin kanssa. Erittäin suositeltava!
0
Tuhma ja kiusoitteleva
Thomas K - 19. jul. 2019
Ketju on välttämätön anaalileikissä. Antaa erilaisen ja kiehtovan tunteen kuin klassinen anustappi. Kumppanini yritti vetää ketjun ulos hitaasti ennen huipentumaa, mikä johti yhteen voimakkaimmista tunteista, joita olen kokenut pitkään aikaan.
0
Yksinkertainen ja kaunis
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin hyvä laatu, tuntuu erittäin hyvältä, helppo sovittaa, mukava kävellä ympäriinsä
Konekäännös sivustolta sinful.no
suosikkituote
Anonymous - 13. mar. 2024
ihana materiaali, valitettavasti se oli liian paksu minulle, joten en päässyt käyttämään sitä, mutta luulen, että se olisi ollut ihana käyttää, harmi, että siinä ei ole enää jousia.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Edistyneille opiskelijoille
Anonymous - 4. may. 2021
Erittäin hyvä tuote, ei mitään valittamista. mutta haluaisin korostaa, että se on luultavasti parempi jollekin, jolla on jonkin verran kokemusta, eikä aloittelijoille.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Kaunis
Anonymous - 10. dec. 2020
Suosittelen tätä tuotetta, se täyttää mukavasti ja saat kutkuttavan tunteen, kun se on kokonaan ylhäällä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Erittäin tyytyväinen
Anonymous - 1. jul. 2021
Olen erittäin tyytyväinen näihin. Materiaali on sileää ja hienoa ja liukuu hyvin. Erittäin helppokäyttöiset, vain pienellä voiteluaineella ne menevät helposti sisään. Toimii sekä aloittelijoille että kokeneille. Mahdollisesti hieman pienet pallot, varsinkin viimeiset olisivat voineet olla hieman isompia enemmän stimulaatiota varten, mutta se antoi mitä lupasi.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Syntinen silikoni nilkkaketju pitkä
Anonymous - 10. jul. 2021
Erittäin mukava ja stimuloiva anaaliketju, jota on hauska käyttää! Mielestäni on hyvä, että se alkaa suurena ja pienenee koon mukaan jokaisella askeleella, koska tämä antaa mukavan tunteen, kun sitä käytetään yhä uudelleen ja uudelleen. Materiaali on erinomaista ja lelun päässä oleva rengas tekee siitä helpon pitää.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful