Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Romance Seksilelupakkaus Pareille var 1

Sinful Romance Seksilelupakkaus Pareille

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kuka kaipaa kukkapukettia, kun voit antaa rakkaalleesi Sinfulin Romance-seksilelupakkauksen? Se on pullollaan nautinnollisia välineitä, jotka rikastavat yhteisiä leikkejänne kunnon annoksella hauskanpitoa ja läheisyyttä.

Saatte käyttöönne 6 erilaista holkkia, eli hieman jotain jokaiseen makuun. Löydätte pakkauksesta mm. penisrengasholkin, aaltoilevan anustappiholkin, haarautuvan kiusoitteluholkin sekä parivibraattoriholkin yhteisiin nautintoihin. Holkkeihin yhteensopiva monipuolinen bullet-vibraattori puolestaan herättää ne henkiin värinöillään.

Kääntäkää tiimalasia, heittäkää noppaa ja käyttäkää hierojaa, klitorisholkkia, rabbit-vibraattoria tai höyhenkutitinta toistenne hyväilyyn ja kiusoittelemiseen. Aikaraja tekee kokemuksesta todella kiihkeän.

Kaikkia leluja voi käyttää minkä vain vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Lataa bullet-vibraattori mukana tulevalla USB-latausjohdolla pitääksesi tuhmat holkit aina valmiina nautintoihin.

Puhdista silikoniset rakkauden työkalusi vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Parisuhde paketti
Henttuu - 21. jan. 2023
Paketin sisältö vastasi kuvausta. Hintaan nähden kattava paketti. Jatkoon/ vahva suositus!
Hmm…
Arvostelija - 11. jan. 2023
Osa tuotteista ovat ihan ok mutta suurinosa ei niinkään. Bunny vibra on ainoa joka edes jotenkin tulee käyttöön anustapin lisäksi. Loput tuotteista ovat aikamoista krääsä, joille en itse löydä käyttöä sitten mitenkään. Ehkä setti sopii paremmin muille, muttei itselleni. Tuotteiden laadussa tai toimivuudessa ei itsessään vikaa.
Kattava boxi
Aleks - 16. apr. 2022
Yllättävän monipuolinen ja toimiva pakkaus kaikkinensa. Paitsi, että luotivibra EI toiminut, jota tarvitsee yllättävän moneen välineeseen. Materiaali erittäin miellyttävä ja laadukas. Jos luotivibra toimisi niin pakkaus olisi 5/5. Ihan hauska lahja myös.
Ei riitä minulle
Anonymous - 13. mar. 2024
Erilaiset tuotteet on valmistettu silikonista, johon voit asettaa mukana tulevan vibraattorin. Valitettavasti tämä vibraattori toimii erittäin huonosti, mikä tekee muiden tuotteiden koko kokemuksesta hieman huonon. En suosittele kenellekään tämän paketin ostamista, parempi ostaa vastaavat tuotteet yksitellen, mahdollisesti muilta toimittajilta, jotka myyvät parempaa laatua. Mutta jos haluat "halpoja" leluja testattavaksi ja tutkittavaksi, niin tämä saattaa olla sinua varten.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Erittäin hyvä
Anonymous - 4. jan. 2022
Minä ja poikaystävä pidimme tästä sarjasta. Ne ovat erittäin hyviä eri värähtelyjen kanssa. On hauskaa, että voit pitää esileikkiä näiden kanssa kumppanisi kanssa. Suosittelen lämpimästi :)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Niin hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Rakastan tätä sarjaa, josta sekä minä että poikaystäväni nautimme. Ne ovat sairaan hyviä värähtelyjä Suosittelen tätä
Konekäännös sivustolta sinful.se
Sinful Romance Box pariskunnille.
Anonymous - 13. mar. 2024
Pehmeästä kutittelevasta höyhenestä ihaniin värähtelyihin, jotka stimuloivat ja lisäävät halua meille molemmille tässä iloisessa laatikossa minulle ja miehelle. Materiaalit ovat hyviä ja helposti puhdistettavia. Rakastan väriä. Ne tulivat yksinkertaisessa mustassa laatikossa, kauniisti pakattuna. Lisäplussaa paristoista, joten ei mitään odottelua, vain menoksi. Olen erittäin tyytyväinen ja laatikko on meidän molempien arvostama. Kiitos lahjasta, lahjoja arvostetaan aina. Terveisin Tanja ja Dick
Konekäännös sivustolta sinful.se
Voi luoja.
Anonymous - 13. mar. 2024
Rehellisesti sanottuna en kadu hetkeäkään, että ostin tämän. Jumalani, mikä lähdeorgasmi sain kanin dildon kanssa, se sai hyvin hyvin märän! Sekä minä että aviomies olemme uskomattoman tyytyväisiä myös muihin asioihin.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Niin hyvää!
Anonymous - 13. mar. 2024
Saimme molemmat nauttia siitä. Ehkä enemmän nautintoa tytölle kuin miehelle, mutta meillä oli hauskaa laatikon kanssa! Erilaisia nautintomahdollisuuksia
Konekäännös sivustolta sinful.se
Erittäin hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuotteet ovat toimineet erittäin hyvin vaimolle, hänellä on ollut erittäin mukavia orgasmeja niitä käytettäessä. Kaikki ei kuitenkaan ollut meille.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful