TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Smooth Anustappi var 1

Sinful Smooth Anustappi

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Jos olet valmis ottamaan seuraavan askeleen anaalistimulaation nautinnollisessa maailmassa, on Sinful Smooth Anustappi oikea valinta.

Se on keskimääräistä suurempi, joten se tuntuu ihanan täyttävältä ja aktivoi kaikki anuksen alueen tuntoherkät paikat. Voit käyttää sitä yksin tai kumppanin kanssa.

Sinful Smooth -tappi on mukavan pyöreästi muotoiltu ja sen pinta on silkkisen pehmeä, joten se on helppo työntää sisään. Pohjassa on stopperi, joten tuotetta on turvallinen ja miellyttävä käyttää. Stopperi toimii myös imukuppina.

Anustappi on pituudeltaan 13,5 cm, josta 10,5 cm on sisään asetettavaa. Sen halkaisija on 3,6 cm. Kokonsa puolesta se sopii parhaiten hieman kokeneemmalle käyttäjälle. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista anaaliliukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful