TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Tuplapenisrengas Vibraattorilla var 1

Sinful Tuplapenisrengas Vibraattorilla

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Sinfulin tuplapenisrengas vibraattorilla on erinomainen lisä seksilelukokoelmaasi. Se sopii käytettäväksi sekä yksin että kumppanin kanssa.

Kiihottavassa tuplapenisrenkaassa on joustavasta materiaalista valmistetut renkaat sekä penikselle että kiveksille. Niiden avulla saat kovemman ja pidempikestoisen erektion. Lisäksi renkaiden yläpuolella on voimakas pieni vibraattori, joka stimuloi niin sinua kuin kumppaniasikin. Vibraattorissa on seitsemän eri värinävoimakkuutta, joita säädät helposti sen päässä olevan painikkeen avulla.

Tuplapenisrengas on vesitiivis, ja joustavuutensa vuoksi se sopii suurimmalle osalle miehistä. Suosittelemme käyttämään sen kanssa Sinfulin vesipohjaista liukuvoidetta, jotta renkaat on helpompi asettaa paikoilleen, ja jotta vibraattorin värinät tuntuvat mahdollisimman nautinnollisilta.

Käytön jälkeen voit puhdistaa laitteen lämpimällä vedellä ja Sinfulin omalla seksileluille suunnitellulla puhdistussuihkeella. Tuplapenisrengas vibraattorilla käyttää 3 x LR44 paristoja, jotka tulevat mukana pakkauksessa. Täysillä paristoilla käyttöaika on n. 30 min.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful