Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Turn Her On Seksilelupakkaus ja A-Z Opas var 1

Sinful Turn Her On Seksilelupakkaus ja A-Z Opas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos haluat hemmotella elämäsi naista ja vietellä hänet kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, Sinful Turn Her On Seksilelupakkaus ja A-Z Opas ovat tutustumisen arvoisia.

Pakkauksesta löydät kaiken tarvittavan saadaksesi kumppanisi syttymään. Aloita pitsisellä silmänaamiolla ja satiinikahleilla, jotka sopivat erinomaisesti hellään bondageen, jossa otat hänen nautintonsa haltuusi. Lisää leikkiin mukana tuleva höyhenkutitin ja anna hänen nauttia aistillisesta hyväilystä.

Hidasta vauhtia ja anna käsiesi liukua hänen vartalonsa jokaiseen kolkkaan ihanasti liukastavan hierontaöljyn avulla. Bullet-vibraattori lisää leikkiin stimuloivaa värinää ja vie takuulla hänen nautintonsa uusiin ulottuvuuksiin.

Lisäksi pakkauksessa on englanninkielinen A-Z Opas, joka sisältää monenlaisia vinkkejä ja neuvoja naisen kiihottamiseen pakkauksen tuotteiden avulla.

Sinful Turn Her On Seksilelupakkaus on täydellinen valinta kenelle tahansa, joka haluaa viedä kumppaninsa aistillisiin ja eroottisiin seikkailuihin.

Huomioithan, että bullet-vibraattori toimii 1 x AAA-paristolla, joka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Se toimii
HJH - 6. apr. 2021
Aluksi pieni paketti, se on loppujen lopuksi hyvä. Rakkaani tunsi olonsa täysin turvalliseksi aloittaen tästä. Silmänaamio ei valitettavasti vastaa mainoksessa näkyvää naamiota.
0
Kiihottaa naista - se toimii
Hans-dk - 17. mar. 2021
Pieni aloituspaketti. Hienoja tuotteita paitsi sidontanauha Odotin naamiota vrt. kuvia sisällöstä. On antanut hyviä aikoja.
0
Sanomme vain KIITOS SINFUL
Susan ja Henrik - 17. may. 2019
Olemme hyvin tyytyväisiä uuteen hankintaamme. Manteliöljy tuoksuu niin hyvältä ja saa naisen erityisesti innostumaan. Se on loistava paketti, jos haluaa hemmotella naistaan hieman ylimääräistä.
0
Fantastinen laatikko
CP - 14. aug. 2018
Tämä on laatikko, jota voi suositella kaikille. Tämän laatikon avulla on runsaasti mahdollisuuksia tutkia makuuhuoneen eri osia, ja vain mielikuvitus asettaa rajat. Voin ehdottomasti suositella!
0
Hyvä ostos sekä miehelle että naiselle
Sir. and Mrs. Denmark - 24. jul. 2018
Tässä oleva laatikko on tarjonnut upeita hetkiä sekä minulle että poikaystävälleni, joten suosittelen muillekin sen ostamista. Jos sinä, kuten me, et ole niin kokenut seksileluissa, tämä on hyvä paikka aloittaa. Poikaystäväni nauttii hemmottelustani, enkä todellakaan valita painopisteestä. Olemme käyttäneet erityisesti manteliöljyä ja silmäsidettä esileikkiin ja sen jälkeen käyttäneet myös vibraattoria. Se on antanut minulle ihania orgasmeja ja poikaystäväni nauttii siitä, että saa minut tulemaan sillä. Laatu näyttää olevan hintaan nähden superhyvä, ja vibraattorin äänen voi piilottaa peiton alle, jos luulee sen häiritsevän. Olemme oppineet, että minulle sitominen ei toimi niin hyvin, mutta silmien sidontaa yritämme käyttää poikaystävän kanssa jatkossa. Hän on ainakin ansainnut hyvän matkan kaiken saamani huomion jälkeen ;)
0
Hyvä laatu
Anonymous - 13. mar. 2024
Loistavat tuotteet loistavassa pakkauksessa
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful