Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Slim-Line Smooth Multispeed Vibraattori var 1

Slim-Line Smooth Multispeed Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Slim-Line Smooth Multispeed Vibraattori on klassinen ja tehokas seksilelu, joka sopii hyvin ensimmäistä vibraattoriaan etsivälle tai kenelle tahansa, joka arvostaa virtaviivaista muotoilua ja yksinkertaisen helppoa käytettävyyttä.

Sileä Slim-Line Smooth on valmistettu laadukkaasta ABS-muovista ja tuntuu erityisen miellyttävältä käytössä kun sivelet sen pinnalle vesipohjaista liukuvoidetta.

Vibraattori toimii 2 x LR14 C-paristolla, jotka saat pakkauksen mukana. Aseta paristot vibraattorin pohjassa olevaan koteloon ruuvattuasi pohjan ensin auki. Käynnistät vibraattorin kääntämällä pohjaa, ja samalla kierresäätimellä säädät myös värinänopeutta.

Vibraattori on helppo puhdistaa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella, mutta älä päästä vettä paristokoteloon puhdistuksen aikana.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Klassinen sileä vibraattori
Anonymous - 13. mar. 2024
Klassinen sileä vibraattori, joka pienellä voiteluaineella liukuu fantastisesti. Aluksi on kuitenkin oltava hieman varovainen, sillä se on hieman paksu, joten hidas laajentaminen antaa heti parhaan nautinnon. Mutta kun se pääsee sisään, se täyttyy mukavasti. Värähtelyjä on hieman vaikea säätää, joten se on melko voimakas, koska sitä on vaikea säätää alhaisilla nopeuksilla. Mutta tähän mennessä on ollut täysi tyydytys joka kerta.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Klassinen sileä vibraattori
Anonymous - 9. jan. 2017
Klassinen sileä vibraattori, joka pienellä liukuvoiteella liukuu fantastisesti, mutta sinun on oltava hieman varovainen alussa, koska se on hieman paksu, joten pieni hidas laajentuminen antaa heti parhaan nautinnon, mutta se täyttää hyvin, kun se on asetettu. Värähtelyjä on hieman vaikea säätää, joten se on hyvin kiireinen, koska sitä on vaikea asettaa alhaiselle nopeudelle. Mutta tähän mennessä on ollut täysi tyydytys joka kerta.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful