Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Spartacus Blown Aidonkaltainen Lasidildo Kiveksillä var 1

Spartacus Blown Aidonkaltainen Lasidildo Kiveksillä

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos kaipaat lasidildoa, joka on muotoiltu aidonkaltaiseksi ja joka tarjoaa helposti suunnattavaa stimulaatiota, Spartacus Blown Aidonkaltainen Lasidildo Kiveksillä on erinomainen hankinta.

Tämä upea, käsintehty dildo on valmistettu sirpaloitumattomasta lasista, joka stimuloi tehokkaasti ja jonka suonikas pinta ja selkeästi erottuva terska tuntuvat kiihottavan luonnollisilta käytössä.

Halutessasi voit myös viilentää tai lämmittää dildoa ennen käyttöä saadaksesi erilaisia aistielämyksiä. Aseta dildo vesihauteeseen ennen käyttöä, mutta testaa kuitenkin lämpötilaa ensin käsivarren iholle.

Dildon litteän pohjan avulla sitä voi käyttää myös valjaissa.

Käsintehdyissä dildoissa mitat vaihtelevat hitusen, mutta dildo on pituudeltaan n. 21,5 cm ja sen halkaisija on n. 3,8 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tykkään!
Rehti - 28. feb. 2022
Lähdin kokeilemaan aiempien arvostelujen ja tutulta kuulemani kokemuksen perusteella, toimii!
nro3.
Tiitinen - 19. aug. 2020
Ostin elämäni ensimmäisen dildon ja valitsin tämän materiaalinsa puolesta. Lasi tuntuu mukavalta kun lämmittää sen esim. veden alla tai pelkästään käsien lämpö siirtyy helposti lasiin. Materiaalina ja juuri tämän tuotteen koon vuoksi tuntuu myös painoa, ei ole mikään heppoinen kapine. Yllätyksekseni, dildo oli suuri. Suurempi kuin ajattelin kuvauksen perusteella, mutta lasi tekee dildosta jopa kauniin näköisen. Pariin kertaan tullut kokeiltua, mutta vaatii paljon kehollista lämmittelyä ennenkuin tohtii asettaa sisään. Ensi kerralla pienempi tilaukseen.

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful