Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Spartacus Blown Glass Lasiset Kegel-munat var 1

Spartacus Blown Glass Lasiset Kegel-munat

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Spartacus Blown Glass Lasiset Kegel-munat tarjoavat nautintoa ja intensiivistä harjoitusta.

Voit käyttää näitä Kegel-munia lantionpohjan tehokkaaseen harjoittamiseen tai kiihottaviin leikkeihin yksin tai kumppanisi kanssa. Säännöllisesti käytettynä munat lisäävät emättimen tuntoherkkyyttä, parantavat lihashallintaa ja tekevät sitä kautta emättimestäsi tiukemman.

Munat on valmistettu sirpaloitumattomasta borosilikaattilasista ja niiden pinta on ihanan sileä, joten ne on helppo asettaa paikoilleen. Helpoiten se onnistuu kun käytät pisaran liukuvoidetta niiden kanssa.

Jos haluat nauttia lämpötilaleikeistä, voit viilentää tai lämmittää munat ennen käyttöä laittamalla ne 10 minuutiksi lämpimään vesihauteeseen tai jääkaappiin. Kokeile kuitenkin aina lämpötilaa ensin esim. käsivarren iholle.

Yhden munan halkaisija on 3,8 cm ja paino 77 g, joten Spartacus Blown Glass Lasiset Kegel-munat sopivat parhaiten käyttäjille, joilla on aiempaa kokemusta lantionpohjan lihasten harjoittamisesta.

Huomioithan, että munat on valmistettu käsin, joten niiden mitat saattavat vaihdella hieman.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Yleinen suorituskyky: Hyvä
Ane - 19. may. 2021
Ostin nämä kuulat lantionpohjani treenaamiseen, koska esimerkiksi aivastelu ja voimakas yskiminen ovat aiheuttaneet minulle pientä virtsan karkailua. Kuulat ovat uskomattoman mukavia käyttää, ja kun ne ovat paikallaan, niitä tuskin huomaa. Ärsyttävintä on, että vessassa ollessa on kiinnitettävä enemmän huomiota, mutta muuten antaisin peukut vaikutukselle. Minulla ei ole ollut yhtään "tiputtelua" ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Samalla kuulilla on aistinvaraisesti stimuloiva vaikutus vaginan lihaksiin ja hermoihin, ja jos sitä käyttää seksileluna, kärki tuntui melkein kielellä leikkimiseltä. Se oli itse asiassa yllättävän mukavaa! Lasimateriaali on täydellinen, ja kyllä - olen pudottanut sen laattojen päälle... säikähdys! Mutta se aiheutti siihen vain erittäin pienen "täplän", joka oli nuppineulan pään kokoinen, jota et voinut tuntea tai nähdä juurikaan, kun se on kädessäsi. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen ja olen positiivisesti vakuuttunut siitä, kuinka hyvin se heikoille lihaksille. Olen huomannut, että myös kyykkyharjoituksia on helpompi tehdä, ja minulla on sellainen tunne, että olen tiukempi.
0
Osta!
Anonymous - 13. mar. 2024
Nämä munat ovat aivan jumalallisia käytettäväksi kumppanin kanssa sekä tunkeutuvan seksin ja sormitusten aikana että dildon kanssa. Orgasmi on minulle täysin taattu. Käytän niitä myös päivän aikana harjoitteluna ja tunnen oloni tiukemmaksi, voin myös käyttää niitä yhä pidempään ja pidempään.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Taideteos ja lelu yhdessä
Anonymous - 13. mar. 2024
Kun sain nämä ensimmäisen kerran kotiin, ne olivat molemmat vaurioituneet, mutta Sinfulin asiakaspalvelu ratkaisi asian nopeasti ja sujuvasti; minulla oli mahdollisuus valita, haluanko saada uudet vai lahjakortit. Valitsin uudet ja ne tulivat postissa 2 päivää myöhemmin! Loistava tuote, kaunis katsella ja pitää kädessä (minulla on läpinäkyvät). En ole kuitenkaan vielä uskaltanut käyttää niitä puristuspalloina, koska pelkään, että ne jäävät jumiin :-O Mutta niitä voi käyttää muillakin tavoin, joten täytyy olla luova! Ei siis voi sanoa niistä vielä paljon. Materiaali tuntuu kestävältä, mutta olen silti varovainen, en uskalla pudottaa niitä. Harmi ettei niille voi ostaa kivaa laatikkoa, jossa ne seisoisivat tukevasti ja jossa olisi jotain kivaa materiaalia! Täytyy keksiä jokin tapa säilyttää niitä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Puhalletut lasikartiomunat
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuote saattaa hyvinkin sopia muille, mutta valitettavasti ei meille. Lisäksi tuote on palautettu yli kaksi viikkoa sitten alkuperäisessä pakkauksessaan, mutta mitään hyvitystä ei ole tehty, vaikka täytimme hyvitysehdot. Tämä on riski, joka liittyy verkko-ostoksiin tai siihen, että tilatut tavarat ripustetaan ulko-ovelle ja katoavat.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful