Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Spartacus Frat Paddle Nahkainen Läimäytin Niiteillä var 1

Spartacus Frat Paddle Nahkainen Läimäytin Niiteillä

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Spartacus Frat Paddle Nahkainen Läimäytin Niiteillä on täydellinen valinta kokeneemmille käyttäjille, joille piiskaus ja S/M-leikit ovat jo entisestään tuttuja.

Tämä painava lämäytin on valmistettu laadukkaasta nahasta ja sen koko kahvaosa on vahvistettu teräksellä. Lämmittelyn jälkeen sitä voikin käyttää antamaan kumppanillesi iskuja, jotka todella tuntuvat. Etenkin läimäyttimen sileä puoli tarjoaa todella mehukkaalta kuulostavia läimäytyksiä.

Läimäyttimen toisella puolella on pyöristettyjä niittejä, joiden iskut tuntuvat voimakkaammilta, joten niittipuolta tulee käyttää vain jos tavallinen piiskaus on teille jo tuttua. Läimäytin tarjoaa vaihtelua S/M-leikkeihinne ja jättää kumppanisi iholle kauniin kuvion, joka pitää leikit mielessä pitempäänkin.

Läimäytin on valmistettu Yhdysvalloissa laadukkaista materiaaleista, joten se kestää käytössä pitkään.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Herkullinen mela
Anonymous - 13. mar. 2024
Pähkinänkuoressa. Tämä mela on uskomaton. Kahden täysin erilaisen puolensa ansiosta se voi tehdä upeaa työtä lyhyessä ajassa, jos punainen iho on tavoitteesi. Alussa on kuitenkin oltava hieman varovainen "niittipuolen" kanssa, sillä se voi aiheuttaa mustelmia muistona muutamaa päivää myöhemmin. Mutta siinäkin voi olla viehätyksensä ;-)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful