Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Spartacus Frat Paddle Original Nahkainen Läimäytin var 1

Spartacus Frat Paddle Original Nahkainen Läimäytin

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Spartacus Frat Paddle Original Nahkainen Läimäytin on erinomainen valinta hieman kokeneemmille käyttäjille, joille piiskaus on jo tuttua.

Painava läimäytin on valmistettu Yhdysvalloissa laadukkaasta nahasta ja vahvistettu teräksellä koko kädensijan pituudelta. Lämmittelyn jälkeen sitä voi käyttää myös antamaan iskuja, jotka todella tuntuvat. Se läimähtää ihoon saaden aikaan mehukkaan äänen.

Läimäyttimen materiaali, koko ja paino tuntuvat miellyttäviltä kädessä, mikä lisää käyttömukavuutta ja tekee hallinnasta helpompaa.

Frat Paddle on laadukas tuote, josta on iloa pitkäksi aikaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Rehellinen, kiinteä
David - 4. jan. 2019
Rakastan, kun se todella osuu napakymppiin. Ilmava ja sopivan pinnallinen, mutta tehokas kuin hurrikaani. Tämä läimäytin on hyvä ostos. Emme voi pitää sormiamme ja takapuoliamme loitolla.
0
Ihana laatu
Kasper - 22. dec. 2018
Tämä läimäytin on valmistettu kauniisti työstetystä nahasta. Reunat ovat kauniisti pyöristetyt ja saumat tiukat. Se istuu hyvin käteen ja antaa kovaäänisen ja tyydyttävän läimäyksen osuessaan ihoon. Läimäytin on kiinteä, mutta silti hieman joustava ja lupaa kestää useita vuosia. Jokaisen iskun voimaa on helppo hallita, jotta et aiheuta ei-toivottua vahinkoa kumppanillesi. Olen täysin tyytyväinen ja ostaisin todennäköisesti uuden samanlaisen, jos se katoaisi.
0
Hyvä laatu, hyvä kädessä. Pitää nopeasti kovaa ääntä.
Anonymous - 9. dec. 2021
Plussaa: laatu on niin hyvä ja mela niin paksu, että se toimii erinomaisesti kaikkialla. Ilman ääntä! Hän oli erittäin tyytyväinen.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful