Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Spartacus Japanilaiset Metalliset Nänninipistimet var 1

Spartacus Japanilaiset Metalliset Nänninipistimet

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kaipaatko todella voimakasta stimulaatiota nänneillesi? Siinä tapauksessa Spartacus Japanilaiset Metalliset Nänninipistimet ovat ehdoton hankinta.

Kauniisti muotoillut nänninipistimet puristavat nännejä erittäin intensiivisesti. Intensiteettiä voi lisätä vetämällä niitä yhdistävästä ketjusta. Mitä kovemmin siitä vedetään, sitä voimakkaampaa on myös nänneihin kohdistuva stimulaatio. Ketjun roikkuessa vapaasti sen liikkeet vaikuttavat myös nipistimien puristukseen.

Jos et ole aiemmin kokeillut nänninipistimiä, suosittelemme tutustumaan näiden nipistimien sijaan malleihin, joiden puristusvoimaa voi itse säätää. Japanilaisia nipistimiä suosittelemme ainoastaan kokeneemmille käyttäjille.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Nännärit
Säpäs7374 - 30. sep. 2020
Toimii hyvin. Ensikertalaiselle ehkä tiukat vetään nännit ns "klänään".
Laatu renkaat
Mestari Greg - 22. jul. 2019
Halvalla tehty, kumityynyt putoavat ja ne luisuvat liian helposti, kun niiden päällä on vähän painoa.
0
Laatu on liian huono
ian - 24. apr. 2018
Muotoilu on samanlainen kuin tämän tyyppisillä hyvillä nipistimillä, mutta valitettavasti tämä tuote on valmistettu erittäin ohuesta metallista, huonosti käsitelty ja antaa halvan yleisvaikutelman.
0
Voi sitä! (hyvällä tavalla)
Neiti utelias - 4. jan. 2017
Villit kiusoittelevat halaukset! Upeita, jos pidät siitä, että sattuu "hieman" ;) Alussa oli vähän vaikeuksia saada niitä pysymään pidemmän aikaa, koska kumipala on hieman liukas.. Mutta muutaman kerran jälkeen ne vain pysyivät siinä! Laatu on omaan hintaan nähden erinomainen;) olen käyttänyt niitä muutaman kerran :)
0
Se voisi "olla" niin hyvä - mutta se on itse asiassa roskaa.
Frank - 11. mar. 2016
Kaiken kaikkiaan hyvä puristus - mutta Minulla on myös ongelma, että kumiset nännit putoavat, olen yrittänyt liimata niitä takaisin, mutta ne eivät pysy kunnolla. Harmi, että laatu ei ole aivan huippuluokkaa
0
Hyvä maku, mutta halpa toteutus
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvät ja tehokkaat puristimet, ei ehkä aloittelijoille, koska se puristaa hyvin jopa ilman ketjun vetämistä. Suosikkityyppini, koska ne näyttävät seksikkäiltä ja purevat hyvin. Näissä nimenomaisissa (mustissa) on hieman halpa muotoilu. Ne eivät tunnu erityisen hyvin tehdyiltä tai eksklusiivisilta, hieman pettynyt, että nämä ovat kalliimpia kuin jotkut muut japanilaiset puristimet, joita olen nähnyt. Hieman ohutta ja "mutaista" metallia, ja musta lakka alkaa jo naarmuuntua pois sieltä, missä on liikettä, vain parin käyttökerran jälkeen.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Mielestäni nämä ovat hyviä
Anonymous - 13. mar. 2024
Nämä klipsit ovat mukavan tiukat. Sopivat hyvin ja tiukasti, mutta eivät ole kivuliaita käyttää.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Sattui nännini helvetin pahasti...
Anonymous - 13. mar. 2024
Kuka tahansa sanoi, ettei tämä ollut tarpeeksi kivuliasta: olitko nukutuksessa? Nämä nännipihdit ovat VAHVAT, eivätkä todellakaan ole aloittelijoille. Ne ovat myös erittäin kauniita ja todella laadukkaita. Ne eivät ole säädettävissä, joten se on miinus, mutta ne pitävät todella hyvin, kun niitä vedetään (ja niissä on itse asiassa kiehtova mekanismi, joka kiristää niitä vedettäessä), ja niissä on pienet pehmusteet, joiden ansiosta ne pysyvät paremmin kiinni ihossa vahingoittamatta sitä. Erittäin mukava tuote, jota on käytetty paljon sen jälkeen kun se tuli postissa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Rintapidikkeet delux
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen, joka vastasi odotuksiamme, hyvä laatu ei ole mitään, joka rikkoutuu pienen leikin jälkeen. Se on erittäin hyvä puristuskyky, joten jos "käyttäjä" on hyvin herkkä, kannattaa harjoitella / testata rauhassa ja hiljaisuudessa. Erittäin hyvä tuote koska ketjun kanssa voi kokeilla paljon! Ketju painaa vähän ja on melko tukeva joten voi vetää paljon! Pelaa turvallisesti!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Pettynyt
Anonymous - 13. mar. 2024
Laatu oli tuollainen, klipsejä voi taivuttaa helposti, ketju tuntui hieman liian lyhyeltä (jos sen haluaa esimerkiksi suuhun) ja kiinnitetyt silikonitulpat irtosivat heti kun ketjusta hieman veti. Oli vähän kiire saada tuote kotiin, joten päätin ostaa nämä. Jälkikäteen ajateltuna olisin varmaan valinnut jonkun muun merkin. ei todellakaan hintansa väärti. mutta ei kuitenkaan täysin käyttökelvoton.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful