Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Spartacus Lukittavat Nahkaiset Rannekahleet var 1

Spartacus Lukittavat Nahkaiset Rannekahleet

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Spartacus Lukittavat Nahkaiset Rannekahleet ovat erinomainen valinta bondage- ja dominanssileikkeihin.

Ne on valmistettu käsin laadukkaasta mustasta nahasta, joten ne ilahduttavat teitä pitkään. Kahleiden sisäpinta on pehmustettu fleecellä, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten myös pitkissä leikeissä.

Kahleet voi lukita pienellä riippulukolla (hankittava erikseen), jolloin sidottu ei voi irrottaa niitä ennen aikojaan. Kahleissa on myös O-renkaat, joihin voi kiinnittää esim. remmin tai ketjun, jos haluat sitoa kumppanisi kiinni vaikkapa sänkyyn.

Spartacus Lukittavat Nahkaiset Rannekahleet ovat leveydeltään 5,1 cm ja ympärysmitaltaan 11-21 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvät asiat maksavat enemmän
F Belaque - 11. jan. 2017
Hyvännäköinen, hyvä työnlaatu ja erittäin käytännöllinen. Parhaat puolet eri vaihtoehdoista: Erittäin mukavat, tyylikkäät ja helppokäyttöiset, vaikka ne ovat paksuja, kestäviä ja luotettavia. Sillä ei ole väliä, käytätkö sitä lempeään leikkiin vai roikkuuko tyttöystäväsi ketjuissa katosta. Nämä ovat kestäviä ja mukavia. Valikoima sopii useimmille ihmisille (kaikille), kaikille laihoista naisista vankkoihin miehiin. Sopii todennäköisesti myös useimpien naisten nilkkoihin. Paras, mitä olen tähän mennessä nähnyt. Hitsatut D- ja O-renkaat. Oikeat soljet ja niitit. Aitoa nahkaa, joka haisee ja natisee. Metallia, joka soi.
0
Täydellinen kinkyyn kiinnitykseen
Sara - 29. aug. 2018
Todella hienot laadukkaat kahleet, joihin kannattaa ehdottomasti panostaa. Sen lisäksi, että kahleet on valmistettu laadukkaasta nahasta, pieni tuhma yksityiskohta on, että ne voi lukita. Ostin niille riippulukot ja se antaa super kinkyn tunteen, kun ne on lukittu. Kaikki vain muuttuu vähän tuhmemmaksi. Voin ehdottomasti suositella muillekin niiden ostamista.
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful