Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Spartacus Metalliset Penisrenkaat 3 kpl var 1

Spartacus Metalliset Penisrenkaat 3 kpl

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Spartacus Metalliset Penisrenkaat sopivat hyvin kokeneemmille käyttäjille, jotka kaipaavat kookkaampaa ja kestävämpää erektiota.

Pakkauksessa on kolme erikokoista metallirengasta, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen.

Voit asettaa esim. yhden renkaan peniksesi tyveen ja toisen kivesten ympärille, tai yhden pelkästään peniksen ympärille samalla kun toinen asettuu sekä peniksen että kivesten ympärille.

Jos haluat käyttää yhtä rengasta sekä peniksen että kivesten ympärillä, se kannattaa asettaa paikalleen ennen erektiota ja käyttää asetuksen aikana vesipohjaista liukuvoidetta, jotta renkaan saa liukumaan paikalleen helpommin.

Spartacus-penisrenkaita voi käyttää sekä itsetyydytyksen että yhdynnän aikana. Renkaat on valmistettu metallista ja niiden sisähalkaisijat ovat 3,2 cm, 4,5 cm ja 5,1 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Metalliset penisrenkaat
Leonidas - 13. aug. 2019
Hyvä setti erikokoisia penisrenkaita. Sopii hyvin aloituspaketiksi varsinkin jos ei ole varma minkä kokoinen kiinteä rengas itselle sopii.
No
Martinis75 - 27. apr. 2021
Erittäin hyvä laatu
0
Hauskoja leluja
Per - 8. jan. 2020
Liian pieni minulle, enkä kehu penikseni kokoa, mutta ne ovat hyvin pieniä. Hyvä laatu
0
Seksikäs metalli
Jensen - 13. jan. 2019
Super kiva setti, hyvä oman koon löytämiseen ja saa samalla hyviä metallirenkaita.
0
Metalliset penisrenkaat
dairyman - 8. jan. 2015
Olen melkein juuri ostanut nämä metalliset penisrenkaat, ja olin ostanut ne, koska olen jo ostanut Spartacuksen kaksoismetallirenkaan, ja minä ja poikaystäväni ajattelimme, että ne istuvat todella hyvin ja näyttävät tuhmailta seksin aikana, ja käytän niitä usein kotona ja kun menemme kaupungille, on hyvin tuhmaa tietää, että käyttää niitä samalla kun mahdollisesti syö kahvilassa tai käy ostoksilla. Mutta toisaalta olen erittäin pettynyt tähän tuotteeseen, sillä ne ostettiin, koska siinä sanottiin olevan 3 eri kokoa, oletimme myös, että ne oli samat koot kuin Spartacus-kaksoismetallirenkaissa, mutta näin ei ole, joten me voimme nauttia vain erittäin suuresta renkaasta, ja tämän setin pienintä rengasta käytämme HARJOITTELUUN. Ystävällisin terveisin, Meijerimies
0
Oikein hienoa!
Anonymous - 11. nov. 2019
Palvelee tarkoitustaan ja enemmän, molemmat osapuolet ovat erittäin tyytyväisiä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Kovaa kiveä
Anonymous - 13. mar. 2024
Suuri kukko rengas. Laita se päähän veltto penis. Hyväily ja leikki ja kivikova seisokki, johon olemme molemmat erittäin tyytyväisiä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Parhaat penisrenkaat, joita minulla on ollut
Anonymous - 3. sep. 2021
Käytin aiemmin silikonisia penisrenkaita ja aloin äskettäin käyttää näitä metallirenkaita. Ne toimivat erittäin hyvin. Helpointa laittaa ennen kovettumista, muuten se voi olla hyvin vaikeaa. Ne auttavat pitämään myös pidempään pysähtymästä yhdynnän aikana.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Ne olivat juuri sitä, mitä tarvitsin kiinnittämään straponini, joka on pienempi lajike, mutta myös isoon, jos se olisi niin.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful