Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sportsheets Flare Silikonidildo var 1

Sportsheets Flare Silikonidildo

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sportsheets Flare Silikonidildo on pehmeä ja joustava. Sen muoto on tyylitellyn aidonkaltainen.

Dildossa on leveä jalka, joten se sopii erinomaisesti valjaskäyttöön. Dildon halkaisija on 3 cm, joten varmista, että valjaidesi O-rengas on sopivan kokoinen.

Flare sopii mainiosti sekä vaginaaliseen että anaalikäyttöön. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Dildo on allergiaa aiheuttamaton. Se on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja on sekä lateksiton että ftalaatiton.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
hyvä ensimmäinen dildo/strap-on
s & m couple - 7. jan. 2016
Ostin tämän testatakseni peggingiä ensimmäistä kertaa. Se on kohtuullisen kokoinen ja muodoltaan pehmeä, mutta valitettavasti se tuoksuu melko paljon. Se on sen suurin miinus. Epäilemme siis, onko se todella ftalaatiton, vaikka valmistaja väittää sen olevan. Käytämme sitä yleensä kondomin kanssa. Se on tarpeeksi suuri antamaan "täyttymisen" tunteen, jos on suhteellisen aloittelija anaaliin liittyen, ja se on myös mukava dildo, vaikka olisin antanut korkeamman orgasmiarvosanan, jos se olisi pari kolme senttiä pidempi.
0
Koko ei tarkoita kaikkea
Frk. D - 21. aug. 2014
Tämä dildo todistaa, että dildosta nautinnon saamiseksi koko ei ole tärkeä vaan miltä se tuntuu. Ihana sekä vaginaaliseen että anaaliseen käyttöön ja voidaan käyttää sekä strap-onissa että ilman ja kumppanin kanssa sekä ilman
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful