Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sportsheets Korsettivaljaat Vibraattorilla var 1

Sportsheets Korsettivaljaat Vibraattorilla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sportsheets Korsettivaljaat Vibraattorilla tarjoavat nautintoa teille molemmille strap-on -leikkien aikana.

Valjaat toimivat normaalisti strap-on -dildon kanssa, mutta lisäksi niiden etuosassa on pieni vibraattori, jonka värinä välittyy teille molemmille. Värinä nimittäin kulkee myös valjaisiin kiinnitettävän dildon kautta vastaanottajalle.

Valjaiden mukana saatte kolme erikokoista O-rengasta, joiden halkaisijat ovat 3,8 cm, 4,4 cm ja 5 cm. Niiden avulla valjaisiin voi kiinnittää monenkokoisia dildoja.

Valjaiden kangasosat on valmistettu pehmeästä, samettia muistuttavasta materiaalista, joka kestää pesua.

Valjaiden mukana ei tule dildoa, vaan sellainen on hankittava erikseen. Suosittelemme esim. Tantuksen dildoja, jotka on suunniteltu yhteensopiviksi Sportsheetsin erilaisten valjaiden kanssa.

Valjaat ovat säädettävät, ja niiden suurin mahdollinen lantionympärysmitta on 147 cm. Ne sopivat naisten käytettäviksi, mutta vastaanottajana voi toki olla yhtä hyvin mies tai nainen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erittäin hyvin toimivat strap-on-valjaat
Domina Anette - 12. feb. 2013
Nämä valjaat toimivat hyvin ja ovat nyt yhdet kokoelmani suosikeista. Korsetin muotoinen selkäosa varmistaa tuen, eikä "pureudu" lanteille. Pieni vibraattori toimii hyvin ja lisää merkittävästi nautintoa sekä aktiiviselle että passiiviselle käyttäjälle. Erikokoisia dildoja on helppo kiinnittää, mikä on suuri etu, kun haluat kokeilla hieman matkan varrella. Kaiken kaikkiaan todella hyvä asia mukaan laukkuun tai valmiiksi laatikkoon. Nautinnollisia hetkiä.
0
Mukava ja helppokäyttöinen
H.E.R - 11. jul. 2012
Kuten kirjoitettu, se on helppo asentaa ja saada toimimaan yhdellä, vaikka kumppanin ei tarvitse auttaa rasituksessa. Jos siitä pitäisi kritisoida jotain, se olisi, että remmit, joita käytät sisään- ja uloskiinnitykseen, roikkuvat ja lepattavat.
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful