Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sportsheets 5-osainen Hog Tie & Cuff -setti var 1

Sportsheets 5-osainen Hog Tie & Cuff -setti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Suosittu Sportsheets 5-osainen Hog Tie & Cuff -setti tarjoaa teille rajattomat mahdollisuudet villeihin leikkeihin.

Settiin kuuluu neljä laadukasta kahletta ja keskiosana toimiva O-rengas, johon kahleet voidaan kiinnittää.

Kahleet ovat todella pehmeät, joten ne eivät jätä merkkejä iholle.

Settiä voi käyttää monenlaiseen sidontaan, joten vain mielikuvitus on rajana sen käytölle. Laadukkaat kahleet sopivat myös rajumpiin leikkeihin.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tarranauha?
Anonymous - 13. mar. 2024
Olin aluksi yllättynyt siitä, että ne olivat tarranauhamansetit. Tyttöystäväni sen sijaan oli erittäin tyytyväinen. Koukut vaikuttavat erittäin käytännöllisiltä! Hogtie on erittäin helppo irrottaa sekunneissa, kun kurotan tarranauhaan. Se tekee siitä vähemmän perverssin mutta paremman aloittelijoille, joita me olemme. En usko, että olisin pystynyt irrottautumaan pelkällä voimalla, ja koukut helpottavat luovuutta. Hihansuut ovat erittäin pehmeät ja mukavat. Emme malta odottaa, että pääsemme kokeilemaan lisää :) Meillä on jo paljon ideoita muista käyttötavoista.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Rintaliivit
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä setti täyttää halutun vaikutuksen ja on erittäin joustava ranteiden leveyden suhteen. Sitä voidaan käyttää myös pienissä ranteissa, jolloin tyttö ei pääse irtoamaan. Sarjaa voidaan käyttää moniin eri toimintoihin. Mansetit ovat mukavat käyttää. Se vastaa täysin odotuksiani. Todella nopea ja huomaamaton toimitus.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Suuri aloittelijoille
Anonymous - 13. mar. 2024
Loistava tapa tutustua seksin perverssiin puoleen. Mansetit ovat pehmeät, joustavat ja mukavat käyttää. Sulkeminen on kiinteä mutta helppo avata. Hieno tuote hintaansa nähden.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Luultavasti olisin ostanut parempaa laatua
Anonymous - 5. nov. 2013
Ensisilmäyksellä tuote vaikuttaa melko kelvolliselta. Sanoisin kuitenkin, että siitä on liian helppo päästä ulos, ja pelkään, että se saattaa antaa periksi, jos hän todella haluaa päästä ulos. Jos olisin tiennyt sen, olisin ehkä sijoittanut rahaa kalliimpaan/parempaan/kestävämpään vastaavaan pakettiratkaisuun.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hieno kokemus
Anonymous - 13. mar. 2024
Poikaystäväni yllätti minut tällä setillä eräänä iltana töiden jälkeen, ja mikä mukava yllätys se olikaan. Emme olleet ennen kokeilleet sitomista, joten oli mukavaa aloittaa varovasti pehmeillä hihansuilla.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvä sarja
Anonymous - 6. apr. 2013
Tällä sarjalla on haluttu vaikutus ja se on erittäin joustava ranteen leveyden suhteen. Sitä voi käyttää myös pienissä ranteissa niin, että poikanen ei päästä irti. Sarjaa voidaan käyttää moniin toimintoihin. Mansetit ovat mukavat käyttää. Se vastaa täysin odotuksiani. Todella nopea ja huomaamaton toimitus
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Toimiva ja mukava
Anonymous - 13. mar. 2024
Hihansuut ovat pehmeät, toimivat ja mukavat. Ne ovat hellävaraiset iholle, joten ne eivät jätä syviä jälkiä, kuten köydet voivat tehdä. Voidaan käyttää juuri niin kuin haluat. Voit jättää O-rengasliittimen pois ja käyttää sen sijaan köyttä, jos et halua köyden olevan suorassa kosketuksessa ihoon. Kumppanillasi tai itselläsi ei ole helppoa paeta, joten voit pelata pervoa peliäsi täydessä nautinnossa. Hinta ei ole paha, sillä nahasta valmistetut käsiraudat voivat maksaa 100-300 DKK enemmän. Pidä hauskaa sen kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Suuri vastine rahalle
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin halpoja kokeillakseni ja ne olivat itse asiassa hieman odotettua paremmat. Hän piti siitä, ja ei kestä kauaa, ennen kuin otamme luksusversion.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful