Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Spunk Lube Hybridiliukuvoide 236 ml var 1

Spunk Lube Hybridiliukuvoide 236 ml

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Spunk Lube Hybridiliukuvoide on tuhma lisä kaikenlaisiin seksileikkeihin, ja siinä yhdistyy sekä vesipohjaisen että silikonipohjaisen liukuvoiteen parhaat puolet.

Spunk Lube ei ole rasvaista eikä tahraa tekstiilejä. Sitä voi käyttää kondomien ja kaikenlaisten seksilelujen kanssa. Se tuntuu yhtä silkinpehmeältä ja liukastaa yhtä pitkään kuin tavalliset silikonipohjaiset liukuvoiteet. Lisäksi se muistuttaa ulkonäöltään erehdyttävästi siemennestettä.

Liukuvoide on pakattu kätevään pumppupulloon, jonka avulla sen annostelu on helppoa.

Spunk Lube on voittanut monia kansainvälisiä palkintoja tuotteillaan.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Käytännössä virheetön
Satyyri - 16. aug. 2022
Toimii kuten pitää - liukastaa. Pitkässä käytössä saattaa joskus joutua lisäämään voidetta varmaankin vesipohjaisuuden vuoksi(kuivuu pois). Yleisesti ottaen kestää hyvin. Paras asia voiteessa on se, että käytön jälkeen ei tarvitse pestä pois vaan toimii ikään kuin kosteusvoide eli ei sotke vaan jättää ihon mukavantuntuiseksi! Maku hyvin mieto, hieman makea, hyvä.
Tekosperma
Floralys - 27. nov. 2020
Kätevä käyttää. Näyttää ihollakin oikealle spermalle. Riittoisaa eli käytössä tippakin riittää.
Ihana!
Coeox - 14. jan. 2018
Todella mahtava liukkari kätevässä pumppupullossa. En huomannut hajua tai tahroja, vaikka ulkonäkö on aivan kuin siemennesteellä. Liukastaa ilman läträämistä, pieni määrä riittää. Kinkyille ehkä enemmän. ;)
Aivan mahtava liukkari
Iceheart - 15. mar. 2017
Miellyttävä tuntu ja kesto, eikä silti sotke eikä haise! Ehdoton lemppari kaikista liukkareista mitä on tullut kokeiltua. Tätä uskaltaa kyllä suositella. En osta enää mitään muuta.
Uudet vaihtoehdot ja hyvä luisto
E.M. - 22. oct. 2020
On hauskaa laittaa tätä liukuvoidetta joihinkin tältä sivustollakin löytyviin ruiskuttaviin dildoihin. Silloin voit tuntea, että sinulla on penis, joka voi tulla. Se on hyvä myös vain liukuvoiteena. Se ei haise eikä maistu miltään, mikä on hyvä.
0
Älykäs, koska se ei kuivu, mutta säiliö on erittäin epäkäytännöllinen
L - 27. apr. 2020
Se ei ole tahmeaa. Ei kuivu nopeasti, koska se on paksua, joten se on myös erittäin mukavaa käyttää (etenkin anaaliin, mutta muista olla käyttämättä silikonileluja, sillä silikoni ja silikoni liuottavat toisiaan), koska se toimii vähän kuin ylimääräisenä suojakerroksena, pehmeänä peittona.. se myös helpottaa jonkin saamista sisään. Mutta itse säiliö on hyvin epäkäytännöllinen, koska siinä on lukitusmekanismi, kuten olen nähnyt tällaisissa säiliöissä aiemmin, tai vain kansi, jonka voit helposti painaa paikalleen vain pitääksesi sitä laatikossa tai pussissa.
0
Liukasta!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä toimii! Sileä ja märkä pitkään, ei myöskään tahraa lakanoita. Hyvä rakenne ja tuntuma. Erittäin suositeltava. Paras kokeilemamme tuote.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Liukas ja sileä
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin hyvä liukuvuus ja mukava koostumus! Ei hajua tai makua. Se, että se näyttää "oikealta", lisää jännittävyyttä koko asiaan. S
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä tuote, mutta huono säiliö. Tuote on 30 punnan arvoinen, mutta ei säiliö.
Anonymous - 5. jul. 2019
Olen nyt kokeillut tätä tuotetta jonkin aikaa, se on toiminut hyvin, liukuvuus kestää pitkään ja tekee mitä lupaa. Se näyttää realistiselta mikä on plussaa ja se ei haise. Suosittelen mielellään mutta purkki pitää vaihtaa pian!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Tasainen ja hauska
Anonymous - 10. aug. 2020
Tämä on erittäin hyvä liukuvoide! Se on sileä ja jopa mukavan tasainen ja seksikäs väri (cum valkoinen), se on suhteellisen paksu eikä se tartu / kuivu nopeasti. Yksi parhaista saatavilla olevista meidän mielestämme. Erittäin hyviä kokemuksia tästä. Peseytyy pois eikä myöskään tahraa vuodevaatteita. Haluaisin sitä vielä isommissa pulloissa!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful