Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Stallion Delay Creme Viivästysvoide var 1

Stallion Delay Creme Viivästysvoide

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Stallion Delay Creme Viivästysvoide sisältää aktiivisia ainesosia, jotka auttavat viivyttämään ejakulaatiota.

Voidetta on helppo käyttää. Sivele pieni määrä voidetta terskalle ja hiero sitä ihoon, kunnes se on kokonaan imeytynyt. Odota muutama minuutti ja olet valmis toimintaan.

Tuubi sisältää noin 40 grammaa voidetta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Paras kokemus
Meijeristi - 25. sep. 2020
Voin vain sanoa että tämä oli paras kokemus mitä olemme saaneet pitkiin aikoihin ja oli myös helppo käyttää. Sivelin vähän Stallion Cremeä terskalle ja hieroin sen hyvin ihoon. Ja siinä kun hellimme toisiamme se alkoi vaikuttaa, ja kun päästiin siihen pisteeseen, että aloimme rakastella, peniksessä tuntui aivan erilaiselta, paljon intensiivisemmältä. Kumppanin mukaan oli mahtavaa että voimme nautiskella yhdessä pidemmän aikaa. Luulen, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun rakasteltiin puoli tuntia ilman että piti välillä lopettaa. Joten tässä on ratkaisu teille, joilla on ongelma ennenaikaisen siemensyöksyn kanssa. Se on todella käyttäjäystävällinen ja tuo iloa molemmille, kun voitte nauttia toisistanne pidempään. Yst.terv. Meijeristi
Tekee juuri sen minkä lupaa
fyden - 13. dec. 2018
olin todella skeptinen aluksi, mutta tämä yllätti positiivisesti. Vaikutuksen saaminen kesti n. 20-30 minuuttia siitä kun voidetta siveli ohuen kerroksen terskalle, mutta sitten se olikin tehokas. Se puudutti vähän, mutta nautintoa se ei haitannut. Jos yhdistää tämän voiteen ja penisrenkaan, kestää 3-4 kertaa pitempään kuin normaalisti. Helppo käyttää, mutta voide pitää hieroa tosi hyvin ihoon että vaikutus on paras mahdollinen ja tuubi kestää pitkään, koska sitä käytetään vain vähän kerrallaan.
ihan ok
Anonymous - 13. mar. 2024
ei toiminut kovin hyvin. Viive oli enintään 1-2 minuuttia.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Stallion Forsinkelseskrem
Anonymous - 13. mar. 2024
Haluan vain sanoa, että se antoi minulle parhaan kokemuksen poikaystäväni ja minulla on ollut pitkään aikaan, ja sitä oli erittäin helppo käyttää. Laitoin ohuen kerroksen Stallion-voidetta tikkuun ja hieroin sen hyvin sisään. Ja kun makasimme siinä hyväilemässä toisiamme, vaikutus alkoi vaikuttaa, ja kun pääsimme siihen pisteeseen, jossa aloimme rakastella, peniksessä oli täysin erilainen tunne. Se oli paljon voimakkaampaa ja hän sanoi itse, että oli hienoa, että pystyimme nauttimaan toisistamme pidempään. Luulen, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun rakastelimme 30 minuuttia ilman, että se loppui useaan kertaan. Joten niille teistä, joilla on ongelmia liian aikaisen tulemisen kanssa, tässä on ratkaisu. Se on erittäin käyttäjäystävällinen ja molemmat olette tyytyväisiä, että voitte nauttia toisistanne pidempään. Terveisin. Dairyman
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ei toiminut lainkaan
Anonymous - 1. oct. 2020
Haluan vain sanoa, että se on tavallinen voide eikä sillä ole mitään vaikutusta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Toimii juuri niin kuin se lupaa
Anonymous - 11. may. 2018
Olin aluksi melko skeptinen, mutta hiljaa olin iloisesti yllättynyt. Se oli noin 20-30 minuuttia ennen kuin optimaalinen vaikutus on siellä, kun laitoin ohuen kerroksen glanssiin, mutta sitten se on todella tehokas. Se puuduttaa hieman, mutta ei niin paljon, että se vaikuttaa kokemukseen. Tämän voiteen ja penisrenkaan yhdistelmä kestää helposti 3-4 kertaa niin kauan. Sitä on helppo käyttää, mutta se on hierottava kunnolla sisään, ennen kuin saat optimaalisen vaikutuksen, ja tuubi kestää pitkään, koska sinun on käytettävä vain pientä pisaraa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ihmeellinen voide
Anonymous - 13. mar. 2024
En uskonut, että se toimisi, mutta se toimii hienosti, ja sitä voi jatkaa hyvän aikaa ilman, että se löystyy ja muuttuu löysäksi. Toisin sanoen se on kova kuin varras. Tyttö tulee useita kertoja.
Konekäännös sivustolta sinful.se
ori
Anonymous - 8. aug. 2019
Voide on loistava ja auttaa myöhäiseen siemensyöksyyn.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Cock cream
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on erittäin hyvä ja auttaa poistamaan siemensyöksyn.
Konekäännös sivustolta sinful.se
ori
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä tuote, jos haluat tehdä vaikutuksen naisiin. Aloin voitelemaan 3 kertaa runsaasti tunnissa sitten suihkuun ja peseytymään käytän aina penisrengasta ciliconissa koska salista tulee muutenkin yhtä kova 3 kertaa / tunti liota koko ja alas alusvaatteissa = pornofilmi vittu.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful