Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Suck-O-Mat The Ultimate Sucking Machine Kauko-ohjattu var 1

Suck-O-Mat The Ultimate Sucking Machine Kauko-ohjattu

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Suck-O-Mat Kauko-ohjattavan Suuseksikoneen myötä teknologia tarjoaa melkeinpä parempaa kuin aito asia!

Tämä tehokas seksikone on päivitetty versio edeltäjästään. Nyt voit nauttia huipputehokkaasta imutuksesta ja hallita sessiota langattomalla kaukosäätimellä.

Suihinotto muodostuu rytmikkäästä edestakaisliikkeestä, jonka aikana pehmeä holkki hemmottelee peniksesi vartta. Voit valita stimuloivien imutusimpulssien 5 intensiteetistä ja 5 nopeudesta, jotka saavat sinulta jalat alta.

Imutusimpulssit ovat säädettävissä 1-tason 42 imutuksesta minuutissa 5-tason jopa 109 imutukseen minuutissa, kun taas imutehoa voi säätää 16-30 W välillä. Lopputuloksena on juuri sinulle räätälöity imutusnautinto.

Suck-O-Mat Kauko-ohjattava Suuseksikone kytketään verkkovirtaan ja käyttökertojen välillä voit säilyttää sitä hiilenmustassa tuoterasiassa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
suck o mat 2.0
JOMPPA10 - 3. jul. 2021
laite toimii niin kuin sanotaan, mutta laitteen sisään on asennettu onnettoman pieni paineilmasylinteri jonka isku on vain 40mm ja siihen yhdistetty tuulilasinpyyhkimen moottori ilman minkäänlaista moottorinohjausta,lukuunottammatta nopeutta korkea hinta,sopiva laite minulle koska tykkään tehdä laitteesta suck-o-mat ultimaten: moottoriin täysi kontrolli(imee eikä puhalla) isompi sylinteri (tuntuu enemmän myöskin peniksen varressa), softaan tartteisin jonkun joka osaa ,silloin tekisimme yhdessä maailman parhaan suihinotto/pano koneen tv.seppo
Se tekee mitä sen kuuluukin tehdä
Stefan Berglund - 12. jun. 2021
Olen ostanut vastaavia laitteita, jotka maksoivat vähemmän, mutta eivät toimineet ollenkaan. Saat sitä mistä maksat. Sinun on luultavasti harkittava näitä hintaluokkia saadaksesi toimivia tuotteita. Olin nähnyt tämän fapvidissa ja halusin kokeilla sitä. Se on hyvä! Hoitaa homman. Pumput viidellä eri nopeudella ja yhtä monella eri värinällä. Miinuksena on, että et voi palata 3:sta takaisin 2:een, vaan sinun on lisättävä päästäksesi takaisin 1:een. Sisäpuoli olisi voinut olla hieman uurretumpi ja aukko hieman pyöristetty. Silloin olisin antanut viisi tähteä. Siitä kuuluu kovia ääniä, jotka voivat olla stressaavia. Mutta se pumppaa mukavasti! Bonus virtaliitännästä, se on vahva!
0
Koko hoito
Linen - 9. jul. 2020
Vau, minun on sanottava se. VAIKUTTAVA
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful