Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Super Stretch Penisholkki var 1

Super Stretch Penisholkki

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Super Stretch -penisholkki antaa sinulle kookkaamman erektion ja stimuloi kumppaniasi juomutetulla ja nystyröidyllä pinnallaan yhdynnän aikana.

Penisholkin sisäpituus on 13 cm ja -halkaisija 1,3 cm (venyy n. 4,5 cm:iin asti), mutta se on valmistettu joustavasta materiaalista, joten se sopii hyvin erektiopituudeltaan 15-18 cm:n mittaisille miehille. Jos kaipaat kookkaampaa penisholkkia, suosittelemme Lidl Extra Penistä Pidentävää Holkkia, joka on myös saatavilla verkkokaupastamme.

Liu'uta holkki erektiossa olevan peniksen päälle (aivan kuten kondomi). Vältä liukuvoiteen käyttöä holkin sisällä, jotta se pysyy tiiviisti paikallaan, mutta sivele vesipohjaista liukuvoidetta sen ulkopinnalle, jotta se tuntuu nautinnollisemmalta teille molemmille.

Voit puhdistaa sen käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Huomioithan, ettei penisholkki ole ehkäisyväline, joten se ei korvaa kondomia.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
OUCH!!!
Anonymous - 8. jul. 2016
En ymmärrä, miten joku voi laittaa tällaisen päälle ilman verikokeita. Sinulla täytyy olla erittäin pieni penis, jotta voit laittaa tämän...
Konekäännös sivustolta sinful.no
Sopivan kokoinen
Anonymous - 8. may. 2015
Ostimme tämän mulkku-holkin tuodaksemme erilaista leikkiä makuuhuoneeseen. Valitettavasti koko ei sopinut. Mittani on noin 16 cm pitkä ja 5 cm halkaisijaltaan. Kuvauksessa sanotaan, että holkki voi laajentua PALJON ja sopii täydellisesti 15 - 18 cm:n peniskoolle. Se voi varmasti laajeta paljon, mutta ei tarpeeksi, jotta sitä olisi mukava käyttää. tai pysyisi päällä ollenkaan. Laatu vaikuttaa hyvältä ja nuput ovat mukavia ja pehmeitä, ja uskon, että se antaisi hänelle varmasti hyvän määrän nautintoa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful