Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Svakom Siime Plus Intiimikamera Vibraattorilla var 1

Svakom Siime Plus Intiimikamera Vibraattorilla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Svakom Siime Plus Intiimikamera Vibraattorilla on endoskooppivibraattori, joka hemmottelee naista värisemällä ja tarjoaa samalla kumppanille tuhman näkymän siihen, miltä naisen kiihottuminen näyttää sisältäpäin.

Svakom Siime Plus on varustettu yhden megapikselin kameralla, jolla voit nähdä emättimen sisälle. Saat seurata eturivin paikalta, kuinka orgasmi saa naisen emättimen lihakset supistelemaan hänen saavuttaessaan vavisuttavan kliimaksin.

Siime Plus toimii myös tavallisena vibraattorina. Siinä on 5 erilaista värinäasetusta, joista jokaista voi käyttää 5 eri intensiteetillä. Sen lisäksi vibraattorissa on myös fiksu "S-mode", joka imitoi värisemällä seksuaalista kanssakäymistä esileikistä aina kliimaksiin asti.

Vibraattori on valmistettu laadukkaasta silikonista, joka tuntuu sametinpehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten. Siime Plus on vesitiivis ja sen värinätoimintoja voi käyttää ilman, että se on kytkettynä tietokoneeseen tai älypuhelimeen.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful