TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Svakom

Svakom valmistaa tyylikkäitä seksileluja, joiden muotoilu on innovatiivista ja joiden tuotannossa pyritään säästämään luontoa. Svakom-tuotesarja on tunnettu ainutlaatuisista ja luovista tuotteista, jotka stimuloivat käyttäjäänsä intensiivisesti ja nautinnollisesti.

Svakom - älykkäitä ja ympäristöystävällisiä seksileluja

Svakom-tuotemerkin tarina

Tunnetko menestyksekkään amerikkalaisen Svakom-yrityksen tarinan? Tässä se tulee. Brändin tarina alkaa Yhdysvalloista vuonna 2009. Amerikkalaisella designerilla David Yulla oli unelma. Hän halusi mullistaa seksilelumarkkinat valmistamalla yksinkertaisia, hienostuneita naisten seksileluja eroottiseen nautintoon. Hän oli vakuuttunut siitä, että seksuaalisen nautinnon voisi yhdistää älykkääseen teknologiaan, jolloin lopputulos olisi vielä paljon entistäkin parempi. Mutta millainen on täydellinen seksilelu, ja millaisia toimintoja tulisi tuotteessa olla, jotta se tarjoaisi mahdollisimman paljon nautintoa? Nämä olivat kysymyksiä, joihin David Yun täytyi löytää vastaus ennen kuin suunnitteluprosessi saattoi edes alkaa. Siksi olikin tärkeää ottaa naiset mukaan itse suunnitteluprosessiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Haastateltuaan lukemattomia naisia heidän kokemuksistaan ja mieltymyksistään koskien itsetyydytystä, David sulkeutui Svakomin design-laboratorioon ja rupesi töihin. Hän kehitti, testasi, kehitti lisää ja testasi taas. Saatuaan palautetta hän kehitti taas vähän lisää, ja niin sykli jatkui, kunnes lopputulos vastasi toivottua.

Fiksua nautintoa

David Yu nimesi kehitystyönsä tuloksen Intelligent Modeksi. Intelligent Mode on Svakom-lelussa oleva asetus, joka toimii eräänlaisena viettelyksenä tai esileikkinä käytön aikana. Se käyttää hyväkseen hidasta, intensiivistä sykettä, joka jäljittelee niitä kiihotuksen vaiheita, joita nainen käy läpi harrastaessaan seksiä kumppanin kanssa. David Yun ainutlaatuinen keksintö johti siihen, että Svakom löi nopeasti läpi eroottisten tuotteiden markkinoilla ja kohosi pian premium-tuotemerkkien joukkoon. Seuraavina vuosina yritys kasvoi todella nopeasti ja nykyisin Svakom vie innovatiivisia tuotteitaan yli 70 maahan ympäri maailmaa. Tuotemerkki on voittanut monia arvostettuja, kansainvälisiä palkintoja kuten RED DOT Awards, Golden Pin Designs Awards sekä Erofame-, IF- ja AEE-palkintoja, ja lisäksi se on ollut jo kolmesti ehdolla saamaan Worldwide Premium Female Sex Toy Brand -palkinnon. Intelligent Mode oli kenties brändin pääsylippu seksilelumarkkinoille, mutta David Yun matka on vasta alkanut, sillä tuotemerkin suosiolle ei näy loppua. Hänen luomuksissaan on monia todella kekseliäitä innovaatioita, jotka on otettu hyvin vastaan käyttäjien keskuudessa.

Seksikästä teknologiaa

Intelligent Mode ei suinkaan ole ainoa uudistus, joka Svakom-tuotteista löytyy. Toinen suosittu ominaisuus, joka löytyy mm. sisäistä stimulaatiota tarjoavasta Adonis Rabbit-vibraattorista, on ainutlaatuinen lämmitystoiminto, joka lämmittää lelun vartalonlämpöiseksi yhden painikkeen painalluksella. Hitiksi on muodostunut myös Siime-vibraattorista löytyvä todella tuhma ominaisuus, jonka avulla voi luoda silmäyksen naisen anatomiaan ja nautintoon käytön aikana. Siimeä voi käyttää vaginaalisesti tai anaalisesti, ja tässä endoskooppivibraattorissa on sisäänrakennettu kamera ja valo, joiden avulla voit seurata kumppanisi kiihottuneisuutta, lihasten supistelua ja kliimaksia aivan ainutlaatuisesta näkökulmasta. Tämän intiimimmäksi on vaikea päästä. Me täällä Sinfulilla myymme ainoastaan sellaisten tuotemerkkien tuotteita, jotka yltävät korkeisiin laatu- ja design-vaatimuksiimme. Rakastamme iloisia ja tyytyväisiä asiakkaita, ja siksi valikoimastamme löytyy ainoastaan markkinoiden parhaita tuotteita. Sen vuoksi myös Svakom-tuotteet ovat osa valikoimaamme. Myönnämme kaikille tuotteillemme 24 kk:n takuun, joten meillä voit shoppailla aina täysin huoletta.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful