Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
SWAN The Silver Swan var 1

SWAN The Silver Swan

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

SWAN The Silver Swan on suosittu ja tehokas rabbit-vibraattori, joka tarjoaa kiihottavaa stimulaatiota sekä sisäisesti että ulkoisesti.

The Silver Swan on muotoiltu mukautumaan vartalon muotoihin. Se on valmistettu jämäkästä materiaalista, joten sen stimulaatiota on helppo ohjata oikeisiin kohtiin. Voit myös taivutella sitä, jotta saat juuri sinulle parhaiten sopivaa stimulaatiota. Vibraattori on päällystetty kokonaisuudessaan pehmeällä lääketieteellisellä silikonilla, joka tuntuu entistäkin paremmalta ihollasi kun sivelet sen pinnalle vesipohjaista liukuvoidetta.

The Silver Swan -vibraattorin sisällä on kaksi PowerBullet-moottoria, jotka värisevät todella voimakkaasti. Toinen niistä värisee G-pistettä vasten ja toinen klitoriksella. Voit säätää niitä erikseen kahvassa olevilla painikkeilla. Kun haluat säätää värinän intensiteettiä, pidä haluamaasi painiketta painettuna sisään. Kun haluat sammuttaa vibraattorin, paina molempia painikkeita lyhyesti.

Vibraattori on täysin vesitiivis, joten siitä voi nauttia myös suihkussa. Sen mukana saat kätevän säilytyspussin, jossa se on myös näppärä ottaa mukaan reissuun. Muista laittaa sen näppäinlukko päälle ennen matkaan lähtöä, jotta se ei käynnisty vahingossa itsekseen matkalaukussa. Näppäinlukon saa päälle painamalla molempia painikkeita yhtäaikaa kunnes vibraattorin valo sammuu. Lukon saa pois päältä samalla tavalla, eli paina painikkeita kunnes niiden valo syttyy jälleen, ja sen jälkeen vibraattori käynnistyy normaalisti.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Fantastinen
Pondita - 21. may. 2020
Parasta mitä minulla on ollut! Akku kestää pitkään.
0
Uskomattoman hyvä.Suositellaan
Anonymous - 10. aug. 2022
Olin lukenut siitä, kuinka hyvä tämä oli, ja olin saanut nopassa 6, mutta olin hieman epävarma siitä, olisiko se niin hyvä. Värähtelyt ovat erittäin voimakkaita, jopa vibraattorin kärjessä, ei vain akselissa. Tätä voi ja voi käyttää monella tavalla, ja se on fantastinen vain klitoriksella tai emättimen aukon alapuolella. Myös siksi, että värähtelyt ovat niin voimakkaita, mutta eivät epämiellyttäviä. Voit käyttää joko suurta osaa tai pienempää osaa. Se ei ole äänetön ja pitää hieman ääntä, mutta ei paljon. Ainoa hieman negatiivinen asia on se, että sinun on painettava painiketta (painikkeita) SISÄLLÄ voimakkuuden lisäämiseksi, joten jos olet vetänyt sitä liian pitkälle ja voimakkuus on hieman liikaa, voi olla vaikeaa löytää sama voimakkuus uudelleen. Kun painat painiketta kerran, värähtelijä pysähtyy kokonaan, joten sitä on hieman vaikea pitää juuri oikealla tasolla. Mutta tämä on silti paras kokeilemistani ja uskomattoman tehokas. SUOSITELTAVA
Konekäännös sivustolta sinful.no
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful