Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Swede Supreme Silikonipohjainen Liukuvoide 100 ml var 1

Swede Supreme Silikonipohjainen Liukuvoide 100 ml

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Swede Supreme Silikonipohjainen Liukuvoide on riittoisa ja vaikutukseltaan pitkäkestoinen liukkari, joka sopii täydellisesti kiireettömiin ja pitkiin intiimileikkeihin.

Silikonipohjainen liukuvoide on hajultaan ja maultaan neutraali ja sitä voi käyttää turvallisesti lateksikondomien kanssa. Se ei tahmaa ja tuntuu silkinpehmeältä iholla.

Pullo sisältää kokonaiset 100 ml, joten siitä riittää moniin tuleviin intiimeihin ja aistillisiin hetkiin romanttisissa merkeissä.

Liukuvoidetta voi myös käyttää hierontaöljyn tavoin, esimerkiksi esileikin aikana.

Älä käytä silikonipohjaista liukuvoidetta silikonista valmistettujen seksilelujen kanssa, koska se saattaa vahingoittaa tuotteen pintaa. Käytä sen sijaan vesipohjaista liukuvoidetta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kuin samettia purkissa
Maria - 17. dec. 2020
Se todella toimii, kuin samettia vaginalle. Se ei sotke, se tekee mitä sen pitääkin ja se kestää tarpeeksi kauan Ainoa negatiivinen asia voi olla se, että koukun voi helposti työntää sisään ja siten aiheuttaa vuodon meikkilaukkuun tai pussukkaan, jossa sitä kannat, mutta jos voit ratkaista sen ongelman, niin se on loistava :)
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful